- Konu Sahibi Estetikport
-
Cok tesekkur ederim :) evet dokunmuorum hergun bes dk masaj sadece...hala dik yaticam yan yatmaya baslamistin boyun yastigiyla :) cok saollunn
arkadaşlar dün alçım çıktı ve burnum at burnu gibi hem çok büyük hem uzun duruyor benim amacım çok değil ama az bişe kısaltılmasıydı ne zaman geçer bu durum normalmi yardımcı olurmusunuz psikolojim bozuldu ya
Burun estetiği sonrasında iyileşme döneminin ilk 1 haftası oldukça önemlidir.
Hafif sızıntılar, hafif morluk ve şişlik bu dönümde görülmekte ve 10 gün içinde genellikle ortadan kaybolmaktadır.
Operasyon sonrası burna şekli veren alçı ve plaster 1 hafta içinde doktorunuz tarafından çıkarılır.
Ödem ve morluklar 1 haftada kaybolur.
Varsa tampon bu sürede çıkarılır.
Evde günlük işlerinizi 3. günden itibaren yavaş yavaş görebilir hastalarımız.
1. haftanın sonunda çoğu hastamız hafif bir makyaj ile sosyal hayata katılabiliyor ve işine tekrar dönebiliyor.
Bu sürede morluklar geçmiş oluyor ve şişlikler başkalarının fark edemeyeceği düzeye iniyor.
Merhaabaaa :) 17 nisanda ameliyat oldum bugün 10ncu günümdeyim.
Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa sormak istedikleri merak ettikleri her şeyi sorabilirler. Yardımcı olmak isterimm..
Ve şunu da söyleyim , boşuna korkmuşum. Hiç ama hiç korkulacak bir şey yok. Ne ameliyat esanasında ne sonrasında bi sıkıntı yaşamadım Allah'a şükürler olsun ki..
10. günden sonra şişlikler ve morluklar büyük ölçüde geçmişti. 2. haftada her şey normale döndü, sosyal hayata dönülüyor kısa sürede.Ben 1 haftalıkken de koruyucu bantla dışarı çıkmıştım.Doktorum şişlikler için buzun iyi geleceğini söylemişti, öyle de oldu.Kendi tecrübelerime dayanarak yardımcı oldum :)ameliyat sonrası ne kadar sürede morluklar ve şişlikler yok oluyo sosyalleşme süresi ne kadar acaba bide buz koymak işe yarar mı masaj da yapıyolar neyi uygun buluyorsunuz ?
sağol canım peki şişlikler 2. haftadan sonra kalıyormu anlaşılacak seviyede ve burun ucundaki kesi nin izi geçiyormu 2. hafta sonunda bende olucam haftaya 2 haftada düzelmem lazım iş başlamadan :)))10. günden sonra şişlikler ve morluklar büyük ölçüde geçmişti. 2. haftada her şey normale döndü, sosyal hayata dönülüyor kısa sürede.Ben 1 haftalıkken de koruyucu bantla dışarı çıkmıştım.Doktorum şişlikler için buzun iyi geleceğini söylemişti, öyle de oldu.Kendi tecrübelerime dayanarak yardımcı oldum :)
Herkesin bünyesi farklıdır tabiki kimisi daha zor atlatıyor kimisi daha kolay. Benim çok kolay geçti ilk 3 gün biraz sıkıntılıydı ama abartılmayacak kadar.sağol canım peki şişlikler 2. haftadan sonra kalıyormu anlaşılacak seviyede ve burun ucundaki kesi nin izi geçiyormu 2. hafta sonunda bende olucam haftaya 2 haftada düzelmem lazım iş başlamadan :)))
kime yaptırmıştınızYalniz alcinin alinmasiyla rahata kavustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?