cnm doktoruna baglıııııı...benn araştırma hastahanesinde oldummmmm para vermedim ssk ile..
kuzenimmm 6 sene araştırmada başka bi dokktora olmuştuuuu 500 tl verdi ozman:)gidip doktorla konuşman lasım:)
cnm doktoruna baglıııııı...benn araştırma hastahanesinde oldummmmm para vermedim ssk ile..
kuzenimmm 6 sene araştırmada başka bi dokktora olmuştuuuu 500 tl verdi ozman:)gidip doktorla konuşman lasım:)
MaşallahSüperde oldu burnun..O civarda yaşayan tanıdıklara söyledim hep dr. unu...Gerçi insanlar başka şehirlerden kalkıp gitmeye başladı gördüğüm kadarıyla :)akannehir
MaşallahSüperde oldu burnun..O civarda yaşayan tanıdıklara söyledim hep dr. unu...Gerçi insanlar başka şehirlerden kalkıp gitmeye başladı gördüğüm kadarıyla :)akannehir
cnm teşekür ederim sneinkide çok güzel olduuu afet oldun resmen:):))
benim doktora çok giden var çok mutlu oluyorummm inş herkesss mutlu olur burun insanın pskolojisini çok etkiliuyor cidden:)
ssk deviasyon ameliyatı karşılıyor die biliyrm . estetği ödemez . bi forumda okumuştum istnbul devlet hastanesinde hem deviasyon hem estetik ameliyatını 400 tl ödemiş. sadece farkı ödemiş ama ben ankarada bulamadım hala araştırıyrm . bide devlet hastanesine gidiyrm iki ameliyatı ayrı ayrı yapalım diolar aynı acıyı iki kere yaşamk istemediğimden tek seansta btsin istiyrm ama özelde 3.5 mlyr gibi uçuk fiyat istiyolar :S
ben de ilk başta özeller ortalama 3-4 bin civarında yapıo die biliodum. ama araştırınca gördüm ki devlet hastanelerinde aldıkları fark o kadarmış.özeller 5-6 binden başlıo. taksit de olmuyormuş galiba. umutlarım tükenmeye başladı..