Burun Estetiğinizi ne kadara oldunuz??

Teşekkür ederim ben de çok araştırdım kendi ameliyat sürecimi de burada anlattım hatta. Ameliyat olalı da 1,5 ay oldu şimdilik çok memnunum. Umarım siz de güzel bir ameliyat süreci yaşarsınız.

Ben istanbul beylikduzunde ozel bir hastanede 6000 liraya oldum ameliyat olali 1hafta oluyor

Kocaman kemer ve baya düşük bir burun ucu et de alındı hepsi 1300 tl.Şaun 4.günüm en ufak bir nokta kadar bile morluk yok şişlikte yok sadece burun ucum biraz şiş oda zaten doğal bişey.

Selam kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum. Parasından çok dr tecrübesine önem veriyorum sonuçta burun bu bütün ifade bir anda değişebilir kötü ellerde. Araştırmalarım sonucu Altan Yücetaş'ı buldum bu konuda çok iyimiş. Bilgisi olan varsa yazabilirmi birde sizlerden bilgi almak istedim.

Selam kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum. Parasından çok dr tecrübesine önem veriyorum sonuçta burun bu bütün ifade bir anda değişebilir kötü ellerde. Araştırmalarım sonucu Altan Yücetaş'ı buldum bu konuda çok iyimiş. Bilgisi olan varsa yazabilirmi birde sizlerden bilgi almak istedim.

Merhaba bende araştırıyorum. Hangi şehirdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…