- 10 Aralık 2017
- 45
- 4
- 6
- 26
- Konu Sahibi kubraa4141
-
Ozel de mi devlet hastanesinde mi oldunuz ameliyatiniziBen 5000 TL ye oldum ekim ayında.
Geçmiş olsun bende kocaelide iyi bir doktor ve fiyati uygun bir hastanede ameliyat olmayi düşünüyorumÖzelde oldum Adana'da Dr. Ersal Kaya yaptı ameliyatımı.
Rica edeim.insAllahTeşekkür ederim ben de çok araştırdım kendi ameliyat sürecimi de burada anlattım hatta. Ameliyat olalı da 1,5 ay oldu şimdilik çok memnunum. Umarım siz de güzel bir ameliyat süreci yaşarsınız.
Merhaba ayşenur hanım burnunuzun eski ve yeni hallerini görmem mümkünmüBen 5000 TL ye oldum ekim ayında.
Nerde oldunuz ameliyatinizi.Baya iyi uygun bi fiyata olmusunuz.Kocaman kemer ve baya düşük bir burun ucu et de alındı hepsi 1300 tl.Şaun 4.günüm en ufak bir nokta kadar bile morluk yok şişlikte yok sadece burun ucum biraz şiş oda zaten doğal bişey.
Adana emin kapı devlet hastanesiNerde oldunuz ameliyatinizi.Baya iyi uygun bi fiyata olmusunuz.
Kuzum kocaeli de özel Cihan hastanesinde çağdaş öztürke 5 bin tl ye oldum eylül ayında.Burun Estetiği olan arkadaşlar ne kadara oldunuz yardımcı olabilir misiniz??
Kuzum kocaeli de özel Cihan hastanesinde çağdaş öztürke 5 bin tl ye oldum eylül ayında.[/QUOTE
Geçmiş olsun.Ben ameliyatimi devlet hastanesinde olmayi dusunuyorum ogrenciyim 5000 tl verebilecegim fiyati aşıyo.Teşekkürler yazip bilgilendirdiginiz icinKuzum kocaeli de özel Cihan hastanesinde çağdaş öztürke 5 bin tl ye oldum eylül ayında.
Merhaba tamponlariniz ciktiktan sonra resim atabilirmisinizAdana emin kapı devlet hastanesi
Merhaba bende araştırıyorum. Hangi şehirdesinizSelam kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum. Parasından çok dr tecrübesine önem veriyorum sonuçta burun bu bütün ifade bir anda değişebilir kötü ellerde. Araştırmalarım sonucu Altan Yücetaş'ı buldum bu konuda çok iyimiş. Bilgisi olan varsa yazabilirmi birde sizlerden bilgi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?