Burun Estetii madurlar

....................... hem diğer yazdıklarımı da alıntılasaydın ya mesela buğra çöllü'yü savunduğum yazıyı? ama işine gelmez değil mi? onca yazım araasından 2 msg bulabilmişsin..

Elif Hanım,
Bu 2 mesajınızı siz görebiliyormusunuz herhangi bir konu başlığında ? Göremessiniz zira yasal süreç için müdire odasına taşıdığımız yazılarınız bunlar. Bu yazılarınız kalkmaz ise hem sizi hem siteyi mahkemeye vereceğiz denerek kaldırılan yazılar.

Valla bu doktorlar ile ilgili yazılan yazıları komple tehlikeli buluyorum. Bende yazıyorum, muayenemi anlattım, doktorumdan, ücretinden bahsettim. Burdan çokda faydalanıyorum. Yani diyebilirim ki bu site olmasa ıstanbul'da hangi plastik cerrahlar var bilemezdim. Şimdi elimde 5 tane isim ve randevum var. Karar tabiki bana ait. Burdaki resimler ve yorumlar ister istemez insanları yönlediriyor. Biz kadınlar duygusal varlıklarız, çabuk etkileniyoruz.

Bunların dışında gerçekten burda bir kaç kişi var ki benim çok beğendim ama pahalı olan bir cerrah hakkında öyle karalamalar yapıyorlar ki, resmen ameliyatımdan vazgeçme kararı aldım. Bir doktor var ki o kadar övüyorlar ki, o doktordan randevu aldım. Sonra bu iki kişinin bütün mesajlarını okuduğumda birinin daha ameliyat tarihi aldığını, diğerin ise daha ameliyatı sadece düşündüğünü fark ettim. Yani nasıl olabiliyorda daha ameliyat olamadan bir doktoru bu kadar övebiliyorlar. Nedir bu cürret yada nedir doktor koruma anlamadım. Bu insanların bu yazdıklarından çıkarı nedir?

Bu sitede bazı şeyleri tehlikeli bulmamın sebebi işte bu. Arada ajanlar var, yani daha bilmediğimiz belkide daha neler var.

enteresan durumlar.ya kötü burun bizim şansıımız, burnumuzun potansiyeli, ya da kendi tatminsizliğimiz olabilir. burada kötülemek iyi bir davranış olmayabilir.sonuçta cevap hakkı yok.içini dışını da pek bilmiyoruz.

Evet bunlar kötü örnekler.. Şikayetimizi belirtirken eleştirinin dozunu ayarlamalıyız.. Bazen övgünün de dozu kaçıyor. Mesela bir plastik cerrahın eşi var sitede ki yönetimden de izin almış. Her topikte eşini övüyor. Artık dayanamayıp siz yakınızmısınız diye sormuştum ki eşiymiş...bilmiyorumkismile

bu plastik cerrahın eşinin hangi rumuz olduğunu söyleseniz önlemimizi alsak iyi olurdu sayın editör

Son düzenleme:
Bir burun en kotu ihtimalle nasil oluyor?en basarisiz burunlarin fotolarini gore bilirmiyim yardim ederseniz sevinirim😔😔😔😔

bu kötü durumlarda anlatılmalı ama o zaman korkumuzda artıyor aynı zamanda,çok uzun yazmıyorum özür,mesaj sayımı doldurmaya çalışıyprum

Bu dönemde yaziyor olmam biraz gec oluyor sanırım.ama bende revizyon olucam :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu dönemde yaziyor olmam biraz gec oluyor sanırım.ama bende revizyon olucam :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb canım bende revizyon düşünüyorum sen oldun mu ? Ben senin fotolarina baktım da burnun gayet güzel gorunuyor

gercekten hic kötü yorum yapan yok bu sitede hic bir doktor kötülenmiyor

Valla çok doktor kötüleniyor siz bir forumda gezinin görürsünüz mutlaka....olumlu olumsuz yazarsınız sürecinizi ki bende yazdım ama buradan doktorlara bel altı vurdurmak ,neler okuyoruz kişiliğini hakaret ederek rezil etti allah belasını versin yazmak, burayı doktorun ticari hayatını zedelemek için kullanılması hoş değil varsa haksızlık yargı yolu en güzeli.

madem kötü bir ameliyat geçirdiniz gidin mahkemeye açın davanızı. Sonra belgelerinizle foruma yazın ve kimsenin gitmemesini sağlayın. Bu kadar sıkıntınız gerçekten varsa.
Benimde ayrı bir davam var. Sonuçlanınca belgelerle buraya yazacağım. Estetikle ilgili değil.
Amacınız insanlara yardım etmek ise, gerçek anlamda bişeyler yapın.

Mrb canım bende revizyon düşünüyorum sen oldun mu ? Ben senin fotolarina baktım da burnun gayet güzel gorunuyor

Evet cnm oldum kulaklarimdan kikirdak alindi.valla cok sanci cektigimi soyleyemem tabi yine acik ameliyat oldugum icin o psikolojiye agriya bürünüyor insan ama yuzumde morluk olusmadi cok sadece sislik vardi..kulaklarimi zaten hissetmedim.illaki dikis kanama ufak tefek sizi oluyor.ameliyat sonuçta.:oops:simdilik sonuc gayet iyi.ama en az 6ay gecmeden emin olamam..birde revizyon olmayi dusunen arkadaşlar bir yil dolmadan olmayin.cunku ilk ameliyattan sonra burun her ay sekil degistiriyor ben inanamamistim.Tabi doktor cok onemli ayni psikolojiyi tekrar tekrar kimse yasasin istemem.parasi cok olsada bekleyin iyi doktora gidin derim..isteyenlere yardimci olabilirim tekrar..sevgiler:cool:

Evet cnm oldum kulaklarimdan kikirdak alindi.valla cok sanci cektigimi soyleyemem tabi yine acik ameliyat oldugum icin o psikolojiye agriya bürünüyor insan ama yuzumde morluk olusmadi cok sadece sislik vardi..kulaklarimi zaten hissetmedim.illaki dikis kanama ufak tefek sizi oluyor.ameliyat sonuçta.:oops:simdilik sonuc gayet iyi.ama en az 6ay gecmeden emin olamam..birde revizyon olmayi dusunen arkadaşlar bir yil dolmadan olmayin.cunku ilk ameliyattan sonra burun her ay sekil degistiriyor ben inanamamistim.Tabi doktor cok onemli ayni psikolojiyi tekrar tekrar kimse yasasin istemem.parasi cok olsada bekleyin iyi doktora gidin derim..isteyenlere yardimci olabilirim tekrar..sevgiler:cool:
Senin adına çok sevindim canım :) umarım benim burnumda istediğim gibi olur beklemedeyim bakalım artik :) sen aynı Dr a mi oldun yoksa farklı bir Dr mu canim

Senin adına çok sevindim canım :) umarım benim burnumda istediğim gibi olur beklemedeyim bakalım artik :) sen aynı Dr a mi oldun yoksa farklı bir Dr mu canim

Ayni doktora oldum ama istanbulda olsaydim farkli bir doktora olurdum :oops: ama smdilik memnunum bakalim.zamanla hayal kirikligi yasamayiz umarim.insallah seninde dilediğin gibi olur canim :)

Back
X