Burun Estetii madurlar

Ayni doktora oldum ama istanbulda olsaydim farkli bir doktora olurdum :oops: ama smdilik memnunum bakalim.zamanla hayal kirikligi yasamayiz umarim.insallah seninde dilediğin gibi olur canim :)
Sagol canım inşallah :) aynı Dr a olmak daha mantikli bence tabi ciddi bir şekil bozukluğu yapmadiysa . ..çok zor bir süreç Allah hepimize sabır versin. .. benim 3. Ameliyatim 3 kez aynı psikolojiyi yaşamak çok kötü anlatamam üstelik bu kez çok iyi bir Dr a olmama rağmen yinede olmadi istedigim gibi kısmet şans demekki diyorum

Sagol canım inşallah :) aynı Dr a olmak daha mantikli bence tabi ciddi bir şekil bozukluğu yapmadiysa . ..çok zor bir süreç Allah hepimize sabır versin. .. benim 3. Ameliyatim 3 kez aynı psikolojiyi yaşamak çok kötü anlatamam üstelik bu kez çok iyi bir Dr a olmama rağmen yinede olmadi istedigim gibi kısmet şans demekki diyorum

ayni doktora olma sebebim doktoruma guvendigim icindi..benim doktorum dogal burunlar yapiyor.ama tercih meselesi.kimi dogal istiyor.tabi bunun yaninda saglik sorunlarida önemli. .evet o psikoloji cok zor canim.ozellikle ilk ameliyatta cok zor bi surecti benim icin.ikinci ameliyatimda daha bilincliydim..ama o masaya yatmak kolay degil..şunuda hep soyluyorum cok ciddi bir saglik problemi yada kusur yoksa iyi dusunup doktoru cok iyi secmek gerek..

ayni doktora olma sebebim doktoruma guvendigim icindi..benim doktorum dogal burunlar yapiyor.ama tercih meselesi.kimi dogal istiyor.tabi bunun yaninda saglik sorunlarida önemli. .evet o psikoloji cok zor canim.ozellikle ilk ameliyatta cok zor bi surecti benim icin.ikinci ameliyatimda daha bilincliydim..ama o masaya yatmak kolay degil..şunuda hep soyluyorum cok ciddi bir saglik problemi yada kusur yoksa iyi dusunup doktoru cok iyi secmek gerek..
Bazen Dr çok iyi olsada sonuç iyi olmayabiliyor maalesef.bence bu şans işi benm bir arkadaşım oldu çokta komik bir rakama ama gorsen muhteşem doğal ve havalı bir bunu oldu ben ne paralar döktüm olmayınca olmuyor demek ...yarın 3 ay kontrolüm var bakalım ne dicek DR.m bana kucuk bi operasyon yaparız demişti tlf nda ama 4. Operasyonu kaldıramam diye düşünüyorum inş gerek kalmaz canim

Bazen Dr çok iyi olsada sonuç iyi olmayabiliyor maalesef.bence bu şans işi benm bir arkadaşım oldu çokta komik bir rakama ama gorsen muhteşem doğal ve havalı bir bunu oldu ben ne paralar döktüm olmayınca olmuyor demek ...yarın 3 ay kontrolüm var bakalım ne dicek DR.m bana kucuk bi operasyon yaparız demişti tlf nda ama 4. Operasyonu kaldıramam diye düşünüyorum inş gerek kalmaz canim

Aynen dedigin gbi şans oluyor birazda.Insallah gerek kalmaz canim.umarim gönlunce saglikli bir burna kavusursun.sonucta can bu kimse tekrar tekrar o süreci yaşasın istemem

22.gününde burnumun tamamen eski şekline dönmüş ve hatta şişlerden dolayı eskisinin daha büyüğü olması dolayısıyla sanırım ben de bir estetik mağduruyum :)) benim burun ucum sarkıktı onun giderilmesini istemiştim, şuan hala sarkık. Şişler iner ama 6 ay bi sene de beklesem sarkık bir burun kalkacak değil heralde...

22.gününde burnumun tamamen eski şekline dönmüş ve hatta şişlerden dolayı eskisinin daha büyüğü olması dolayısıyla sanırım ben de bir estetik mağduruyum :)) benim burun ucum sarkıktı onun giderilmesini istemiştim, şuan hala sarkık. Şişler iner ama 6 ay bi sene de beklesem sarkık bir burun kalkacak değil heralde...
Ahh canim benm ben ilk ameliyatimda yasamistim onu malesef beklemek zorundasın ama çok yeni Siste olabilir bekle enazindan 3 ay

Bende burun estetiği mağdurlarındanım ve tuhaf olan şey doktorumun ikinci ameliyatımı bedava yapmasını beklerken parayla yapmaya bile yanaşmadı! Bir yılın dolmasını bekleyip başka bir doktora tekrar ameliyat olmam gerek ki bu beni çok korkutuyor çünkü burun estetiği hasta açısından çok zorlu bir ameliyat. Hadi zorluğuna da katlandım,ya (Allah korusun) işe yaramazsa o zaman ne yaparım? :(

Kızlar be de mağdurum :(

Kime ameliyat olduğumu başka forumlarda belirttim. Ameliyat olduktan 2 hafta snra memnun ve mutlu olduğuma dair baiüşlık açmıştım ama ne yazık ki burnumum şişleri indikçe sonuçlar daha kötü oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum doktorumu. Sadece size ucuza kaçmamanızı öreniyorum :( ameliyat bu kolay mı? Hiç riske atmaya değmez. Doğru doktoru seçtiğinizden emin olana kadar araştırın ve görüşün. Ben şimdiden başladım revizyon için araştırma yapmaya. İnşallah 2. Aöeliyatımda istediğim ve sağlıklı burnuma kabuşurum.

Geçmiş olsun herkese...

Kızlar be de mağdurum :(

Kime ameliyat olduğumu başka forumlarda belirttim. Ameliyat olduktan 2 hafta snra memnun ve mutlu olduğuma dair baiüşlık açmıştım ama ne yazık ki burnumum şişleri indikçe sonuçlar daha kötü oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum doktorumu. Sadece size ucuza kaçmamanızı öreniyorum :( ameliyat bu kolay mı? Hiç riske atmaya değmez. Doğru doktoru seçtiğinizden emin olana kadar araştırın ve görüşün. Ben şimdiden başladım revizyon için araştırma yapmaya. İnşallah 2. Aöeliyatımda istediğim ve sağlıklı burnuma kabuşurum.
Geçmiş olsun herkese...
ahh canim ahh olmayin diye yirttim kendimi burda

aynen valla sanırım herkesin derdi ben o hüsrana uğradım sen de uğra bana düşüncesinde galibaa... yaa ben de revizyon olcammm ödüm patlıyo yeminlee. aynısı olursa die

Aslında ben sorunun doktorda veya parada olduğunu düşünmüyorum.Kendi adıma söylüyorum en az 5 hekimle yüz yüze görüşüp fikir tartışması yaptım en sonunda bi hekimde karar kıldım ve sonucun iyi olacağından şüphem yoktu,ilk haftalar herşey yolundayken birdenbire burnum düştü şekli bozuldu vs. demem o ki burun tamiri çook zor yani ameliyatı yapıyolar herşey yolunda gidiyo ama birden bi sorun çıkıyo aklı olan burnuna dokundurmasın çünkü hiç sebepsiz her şey birdenbire mahvoluyor ki buna doktorlarda açıklık getiremiyor hepsi mi beceriksiz bu insanların? Burun=Mayın tarlası....

sizler saglikli olarak operasyona girip saglikli cikmak isitiyorsunuz istediginiz sonuc olmadigi zaman yasal surece basvurmak yerine neden burada yaziyorsunuz ? Bunu cevaplarsaniz iste o zaman sonuca ulasirsiniz....

Bu siteyi doktorlardan para koparmak icin kullanin sonra da faturayi yorumlarim neden siliniyor diye sorgulayin baska bir arzunuz ?

sizler saglikli olarak operasyona girip saglikli cikmak isitiyorsunuz istediginiz sonuc olmadigi zaman yasal surece basvurmak yerine neden burada yaziyorsunuz ? Bunu cevaplarsaniz iste o zaman sonuca ulasirsiniz....

Bu siteyi doktorlardan para koparmak icin kullanin sonra da faturayi yorumlarim neden siliniyor diye sorgulayin baska bir arzunuz ?

Yasal süreci aramadığımızı nereden biliyorsunuz?

Herkes burda birbirine yardım etmek için var. Neden ameliyat olup memnun olmadığım bir doktor hakkında memnuniyetsizliğimi dile getirmeyecekmişim ki? O zaman memnuniyetini dile getirenlere de söyleyin bunlar.

Kimse kimseyi karalamıyor. Ben mağdur oldum bilgin.z olsun diyor. Neden yasaklıyorsunuz anlamıyorum.

Okudugunuzu anlamadiginiz asikar. Hangi yorumlar siliniyor bir bolum basindaki sabit konuyu okuyarak tekrar inceleyin.

Ben gecirdigim operasyondan memnun kalmadim yazdiniz da biz mi sildik ? Silinen yorumlar doktora kasap denmesi, paragoz denmesi vb kotu icerikli yorumlar. Elma ile armutu karistirip mazlumu oynamayin.

Memnuniyetsizligi dile getirmek ile hadsizligi karistirmayin. Burada bizler doktorlarin da avukati degiliz. Yayinci olarak bizi zor durumda birakan yorumlar silinir.

Ayrica yasal surece basvuruldu deniyor. Bu ise tamamen yalan bilgi ya da bilgi eksikligi. Avukatiniza sorun bakalim ben burada sunlari yazdim sikinti yaratir mi diye....

Bu sebeple bana masal anlatmayin kucukken de dinlemezdim simdi hic dinlemiyorum.

Acik ve net olarak bir kez daha yaziyorum. Brn su doktora ameliyat oldum ve sonucundan memnun degilim diye yazin bakalim silinecek mi ?

Doktora kasap de, beceriksiz de, paragoz de sonra neden silindi....

Hakkinizi savunacaginiz yer bu site degil yargidir.

Son düzenleme:
Ameliyat olmayin demek ile bu doktordan uzak durun demek ayri seylerdir. 3 gun sonra burada yazdiklarunizdan dolayi doktorunuz size ve yayinci olarak bize dava actiginda mesajlarimi sil diye sakin gelmeyin

Back
X