burun estetik ameliyatı (rinoplasti) (medipol hastanesi)

hndnkckky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
13
0
86
İstanbul
[[[color="ındigo"]font="comic sans ms"]font="comic sans ms"]Şu anda size diyeceğim arkadaşlarım yarın sabah 13 kasım 2010 tarihinde saat 8:30 da rinoplasti burun ameliyatım var medipolde prof. Dr. Naci karacaoğlan tarafıdan yapılacak insallah iyi geçer korkmuyorum sadece tedirginim herkes gibi fakat ben size burdan bütün gelişmeleri aktarmayı düşunüyorum isterseniz yaptıracak olanlar varsa yardımcı olmuş olur anlattıklarım iyi geceler...[/font][/font][/color]

gecmis olsun simdiden canim, gelismeleri bekliyoruz :)

geçmiş olsun cnm inş olumlu geçer ameliyatın allah yardım etsin

ameliyatım cok güzel geçti ıkı ay oldu ve naci bey cok dogal gusel bır burun yaptı bana ve 3 gun ıcınde morluklarım gectı cok iiydim rahattım bıraz dusuncelı oluosun o kadar sımdı ıse hıc yaptırmamıs gıbı gayet rahatım

geçmiş olsun cnm ben de oldum 24 ünd ameliyat benim pek rahat geçmedi ağrım falan olmadı ama ne bilim sıkıntılı geçti baya yarın alçım alınacak çok merak ediyorum bende burnuşumu

geçmiş olsun cnm ben de oldum 24 ünd ameliyat benim pek rahat geçmedi ağrım falan olmadı ama ne bilim sıkıntılı geçti baya yarın alçım alınacak çok merak ediyorum bende burnuşumu

neferalemcim, senden yanıt bekliyorum, online oldugunda unutma :)

merhabalar;
ameliyat olmadan ve olduktan sonraki yazdıklarınız beni biraz rahatlattı 13 şubatta naci beye ameliyat olucam bende. aslında biraz endişeliyim yeni görüntüm nasıl olacak memnun kalır mıyım diye beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. ameliyat sonrası nasıl geçti istediğiniz şekli verebildi mi? bunlardan bahsedebilir misiniz?

Slm nasıl geçti ameliyatın naci beyle yarın görüşmem var lütfen beni bilgilendirir misin

Arkadaşım msj üzerinden çok geçmiş anacak naci beyle yarın görüşücem nasıl olduğuna dair cvp verirmisin

slm siz hangi dr ameliyat olduğunuz naci beyse bilgi alabilir miyim neden sorun yaşadınız

lütfen lütfen acil cvp siz msj tarihine göre en iyi bilgi alacağım kişisiniz lütfen naci beyin çalışmasının nasıl olduğuna dair beni aydınlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…