Anladım ben olacağım da Şubat'ta. Merak ediyorum ona ameliyat olanları ama olanlar da olmayanlar da hiç fotoğraf paylaşmıyor.
canım bu alanda daha tanınmış bu işi titizlikle yapan kişiler var eğer maddi anlamda biraz daha imkanın varsa onlardan birini tercih edebilirsin
Ben estetigin oldukca fazla yapildigi bir sektordeyim ve taninmis doktorlarin hepsine (Naci bey de dahil) estetik olan arkadaslarim var. Bi ornek olmak istemiyorum insanlarla. Bana Naci beyin yaklasimi cok samimi heldi ayrica akademisyen olmasi guvenimi kazanma acisindan da onemli bir arti oldu
Memnun tabi memnun olmasa bende ameliyatim icin Naci Beyi secer miydim hic?
Ben 17 subatta ameliyat olucam Naci beye.2 hafta once arastirmalarim ve arkadaslarimin tavsiyesiyle (gogus buyutme olan arkadasim) gittim . Kendisi cok ilgili ve sakin biri ayrica cok ilgili. Daha once Acibadem kbb uzmanina devulasyon ameliyati oldum. Sikayetlerim devam etti. Burun ic kikirdagimda dogustan egrilik varmis. Naci Bey operasyon zorunlu degil dedi. Ancak ben kararliyim. Kendisi uzun uzun anlatti. Ben dogal insanlarin anlamayacagi burun istiyorum. Kendisi de dogalliktan yana. Ben kendisine inandom guvendim rahatim
Evet bana da dedi cunku oyle abartili bise yok burnumda ama ben israr edince tamam dedi. Ben bide gidik liposaction olucam. Yillaedir sevmezdim gidik bolgemi. Kilolo olmamama ragmen var. Senij ne zaman ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?