burun estetik ameliyatı (rinoplasti) (medipol hastanesi)

Anladım ben olacağım da Şubat'ta. Merak ediyorum ona ameliyat olanları ama olanlar da olmayanlar da hiç fotoğraf paylaşmıyor.

canım bu alanda daha tanınmış bu işi titizlikle yapan kişiler var eğer maddi anlamda biraz daha imkanın varsa onlardan birini tercih edebilirsin

canım bu alanda daha tanınmış bu işi titizlikle yapan kişiler var eğer maddi anlamda biraz daha imkanın varsa onlardan birini tercih edebilirsin

Haklısın canım ama dediğin gibi maddiyat biraz zorluyor. Tanınmış doktorların hepsi yüksek fiyatlar söylüyorlar. Sen oldun mu peki?

Ben de 17 subatta Naci beye ameliyat olicam. Kendisi cok tatli bir insan. Baska hicbir doktorla gorusme geregi duymadam onunla uzun uzun gorustukten sonra.

Ben estetigin oldukca fazla yapildigi bir sektordeyim ve taninmis doktorlarin hepsine (Naci bey de dahil) estetik olan arkadaslarim var. Bi ornek olmak istemiyorum insanlarla. Bana Naci beyin yaklasimi cok samimi heldi ayrica akademisyen olmasi guvenimi kazanma acisindan da onemli bir arti oldu

Merhaba canım, Naci beye olan arkadaşların memnun mu peki?

Memnun tabi memnun olmasa bende ameliyatim icin Naci Beyi secer miydim hic?

Tabii ki ama bazı burunlar görüyorum boru gibi ne kanadı var ne bişi sanki sonradan monte edilmiş gibi. Sorunca da doğal olsun istedim diyorlar ama doğal bir yanı da yok öyle bir burunun bana göre. Aslında sormal istediğim şu, sence görüntü olarak nasıl? Nefes problemleri oluştu mu sonradan? Hastanın istediklerine bağlı kalıyor mu? Çok mu sordum ne yav :)

Ben 17 subatta ameliyat olucam Naci beye.2 hafta once arastirmalarim ve arkadaslarimin tavsiyesiyle (gogus buyutme olan arkadasim) gittim . Kendisi cok ilgili ve sakin biri ayrica cok ilgili. Daha once Acibadem kbb uzmanina devulasyon ameliyati oldum. Sikayetlerim devam etti. Burun ic kikirdagimda dogustan egrilik varmis. Naci Bey operasyon zorunlu degil dedi. Ancak ben kararliyim. Kendisi uzun uzun anlatti. Ben dogal insanlarin anlamayacagi burun istiyorum. Kendisi de dogalliktan yana. Ben kendisine inandom guvendim rahatim

Evet hatta ilk başta estetiğe bile yanaşmıyor kendisi aslına bakarsan benim de güvenim o anda arttı. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah istediğimiz gibi olur.

Evet bana da dedi cunku oyle abartili bise yok burnumda ama ben israr edince tamam dedi. Ben bide gidik liposaction olucam. Yillaedir sevmezdim gidik bolgemi. Kilolo olmamama ragmen var. Senij ne zaman ameliyat

Ben daha once genel anestezi aldim 2 kere hic suphen olmasin cok guzel bayilcaksin bikac saniye icinde. Beni hic dusundurmeyen bir olay narkoz.

Evet bana da dedi cunku oyle abartili bise yok burnumda ama ben israr edince tamam dedi. Ben bide gidik liposaction olucam. Yillaedir sevmezdim gidik bolgemi. Kilolo olmamama ragmen var. Senij ne zaman ameliyat

Benim önümüzdeki hafta. Tek korktuğum şey istediğim gibi olmaması. Fazla bir şey yaptırmayacağım çünkü. Nefes açma ve çok az bir kemer var sadece benim gördüğüm :) onu alması gerekiyor. Burun ucunu inceltmesini istemedim bakalım tekrar gidicem ameliyattan önce konuşmaya. Buradaki bazı alından başlayan burunlar beni korkutuyor açıkçası çünkü kaş ortası oyukluğu gidince çok kötü oluyor

Bende ameliyat sonrasi ifademin degisicegi fikrine alisamadim. Ben de oyuk istemedim hatta drun yaptigi resmi gorenler cok duz olmus diyolar ben cok dogal istiyorum. Beni en cok korkutan simetri bozuklugu fikri. Burnum egri olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…