Burun estetik ameliyati sonrasi aldığım nefes yetmiyor

Seydaa06atk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
5
0
86
28
Merhaba ben 12 gun önce burun estetik ameliyati oldum. Nefes alamıyorum daha doğrusu aldığım nefes yetmiyor gibi daha derin nefes almak istiyorum ama alamıyorum gece dahi uykudan uyanıyorum bazen su içsem bu hissim gidermi diyorum ama olmuyor daha kötü tıkanıyorum. Ağzımdan nefes almak zorunda kalıyorum ama yinede aldigim nefes yetmiyor. Ne yapabilirim sizdede oldumu ayni sıkıntı?

Bende böyle bir sıkıntı olmadı ama bunu doktorunuza sormanız lazım. Ya da bir kbbciye görünmelisiniz. Nefes yolunda bir sıkıntı var demek ki ama bunu biz bilemeyiz.

Aynı şeyleri bende yaşadım. Tamamen benim yaşadıklarımı anlatmissin. Hatta kimseye söyleyemedim. Sen istedin bu ameliyatı katlanacaksin dedim. Ama çok şükür su an 10 ay bitti benim ve nefes alabiliyorum. Açıkçası sağa dönüp yatinca sol tarafım biraz kapaniyor. Ama o soluk soluğa aldığım nefesin yetmemesi olayı bitti. Artık o durumu yaşamıyorum. Ama ne zaman bitti dersen hatırlamıyorum. 5 aydan sonra belki normallesti.

Insallah benimde gecer ya bu da olmasa bi sıkıntım yok Allaha şükür nefes aliyorum agrim sizim da yok sadece bu. Nefes egzersizi yapıyorum rahatlamaya calisiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…