- Konu Sahibi hotchocolate
-
ben rinoplasti olalı tam 4 gün oldu benimde okulum 16 eylülde açılacak tabi ben geç gidecem 27sinde falan :)) 1 haftada alçılar alınıyor canım olacaksan şimdi ol tam 1 aya iyileşirsin artık burun ameliyatları daha çabuk geçiyor eskisi gibi değil korkmana gerek yok :)
Ben 16 sında ameliyat oldum. 27 sinde arkadaşımın düğününe gittim şehir dışına. Deliler gibi oynadım. Ve herkes burnumun doğal olduğunu sandı :)))))) burnum estetik diyince çok şaşırdılar. Ama hala baya bi şiş tabi burnum.
şişliklerime rağmen 4.günü araba kullandım ( tabi kasislerde yanaklarımın sallanmasını söylemiyorum size) 6 günüm alış verişe çıktım.10. günde işe gittim.bugün 12. günüm hala davul gibiyim ama herhangi bir sıkıntı yok.okullar açılana kadar morarmalar geçer şişliklerede yaz tatilinde kilo aldım dersin olur biter :)
ben rinoplasti olalı tam 4 gün oldu benimde okulum 16 eylülde açılacak tabi ben geç gidecem 27sinde falan :)) 1 haftada alçılar alınıyor canım olacaksan şimdi ol tam 1 aya iyileşirsin artık burun ameliyatları daha çabuk geçiyor eskisi gibi değil korkmana gerek yok :)
Sen çabuk toplamaya başlamışsın maşallah, ben 2 hafta evde yatmıştım :)
Oynadın demek, hiç korkmadın mı kemık falan kayar diye çılgın şey :)
Benim 6 ay oldu hala bişey olcak korkusu var. 3 aylıkken kuzenimin düğününe gidemedim. Senın bu hareketine şaştım kaldım. Aykata alkışlıyorum seni :)yaa ısrarlara dayanamadım napiyim
Canım aynı durumdayız aynı tarihte olmuşuz peki neden 16 sında gitmiyorsun ?27 sinde gitmenin sakıncası var mı ?Eğer yoksa ben de gitmeyeyim oryantasyon falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?