burun estetikten sonra diyet

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
31
merhaba arkadaslar,

burun ameliyatindan once diyet yapiyordum 16 kg verdim. 10 agustosta ameliyat oldum 1inci ayim dolacak. Simdi iste diyete devam etmek istiyorum ancak burnumun yaralari daha gec kapanir kotu iyilesir diye korkuyorum ben biraz aclik diyeti yapiyorum cunku sizce sorun olur mu?

Bence bir alakası yoktur. Ben de estetikten sonra hamile kaldım mide bulantılarından hiç bişey yiyemedim gayet iyileşti. ayrıca şimdiye kadar yaraların bayağı iyileşmiş olmalı zaten?

merhaba arkadaslar,

burun ameliyatindan once diyet yapiyordum 16 kg verdim. 10 agustosta ameliyat oldum 1inci ayim dolacak. Simdi iste diyete devam etmek istiyorum ancak burnumun yaralari daha gec kapanir kotu iyilesir diye korkuyorum ben biraz aclik diyeti yapiyorum cunku sizce sorun olur mu?
Bende yaptirmistim diyet yapmadigim halde 1 sene kadar yara oldu dexroxin diye bi krem tavsiye etti eczaci cok iyi gelmisti

Bence bir alakası yoktur. Ben de estetikten sonra hamile kaldım mide bulantılarından hiç bişey yiyemedim gayet iyileşti. ayrıca şimdiye kadar yaraların bayağı iyileşmiş olmalı zaten?
yani iyilesti derken daha kirmizi ve burun izleri daha belli ayrica odem de var daha gec odemler iner diye korkuyorum

Canim bence açlık diyeti olumsuz anlamda etkiler. Çünkü yaralar için kemik iliği çorbaları, kırmızı et, bol sebze ve meyve çok önemli.

merhaba arkadaslar,

Öyle sağlıksız bir diyeti, zaten yapmaya devam etmemelisiniz. Bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası özellikle iyileşmenin hızlı olması için protein, c vitamini, kalsiyum, kollojen vs.. gibi makro/mikro besinleri çok dengeli almalısınız. Yoksa kemikler nasıl kaynayacak?

Back
X