Bilemiyorum çok korkutucu geliyor bana.Ben genelle hem septum traslatip burun etlerimi kestirdim. Bence oyle 2dk lokalle olacak bir islem degil. Genel anezteziden niye cekiniyorsun?
Evet konka şişmesi genel olarak burun eti dendiği için öyle yazdım. Siz genel anestezi ile mi olmuştunuz?Burun etinden kastınız konkaların şişmesi mi? Ben tam hatırlamıyorum belki 10 yıl olmuştur ama yaptırmıştım, 5 dk sürmüştü. Burnu sadece uyuşturup sonra etleri yakmışlardı. İşlem 5 dk olsa da bunun için yine ameliyat prosedürleri izleniyor, ameliyathaneye alıyorlar orada yapılıyor işlem. Burun spreyi, ilaçlar çok kullandım hiçbiri işe yaramadı hatta daha da arttırdı sanki o spreyler. Ama şimdi şükür iyiyim. İstanbulda değildim o yüzden öneri veremeyeceğim ama dediğim gibi konka şişmesi ise korkulacak bir şey yok, ben yaptırdıktan sonra çok rahat ettim.
Hayır, sadece burnumu uyuşturmuşlardı. İşlem de yaklaşık 5 dakika sürmüştür. Bu işlem de ameliyathanede olmuştu. Sonrasında odaya çıkarmışlardı. Sabah olup akşam taburcu olmuştum. Dediğim gibi 10 yıl geçmiştir üzerinden. Belki şimdi daha farklı uygulamalar vardır.Evet konka şişmesi genel olarak burun eti dendiği için öyle yazdım. Siz genel anestezi ile mi olmuştunuz?
İşte ben de böyle olsun istiyorum ama gittiğim tüm doktorlar genel anestezi ile yapıyor. Kendimi boşuna riske atmak gibi geliyor genel anestezi de.Hayır, sadece burnumu uyuşturmuşlardı. İşlem de yaklaşık 5 dakika sürmüştür. Bu işlem de ameliyathanede olmuştu. Sonrasında odaya çıkarmışlardı. Sabah olup akşam taburcu olmuştum. Dediğim gibi 10 yıl geçmiştir üzerinden. Belki şimdi daha farklı uygulamalar vardır.
İstanbul'da mıydı?Ay daha 2 hafta önce oldum çalıştığım hastanede. Lokal anestezi ile 5 dk da olup bitiyor. Sonrasında da acı sızı hiçbir şey yok