Arkadaşlar benim toza karşı alerjim var ve az da olsa toz tüy içeren bir hobi edindiğim için alerjim arttı bu sebeple geçmeyen burun tıkanıklığım oldu bende sadece sprey kullanarak nefes alabiliyor hale geldim. En fazla 5 gün boyunca kullanılan spreyleri ben 2 aya yakın süre kullandım. Bağımlı hale geldiğim için doktor istersen etlerini biraz yakabiliriz rahatlatır dedi. Kabul ettim bende mecbur. Ardından farklı bir oda da sedyeye uzandım. Doktor geldi direkt demirlerle burnuma girdi. Ben ömrü hayatımda bu kadar acı çekmedim. Lokal anestezi vs asla yapmadılar. İşlem sadece 2 dk sürdü. Ama bana 2 yıl gibi geldi. En son tamponu sokarken ben sedye de boş çuval gibi kaldım. Soru soruyorlar cevap yok, kalk diyorlar kıpırdamıyorum. Ben işlem esnasında hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Doktorun tek dediği kafanı oynatma. E nabız da lokal anestezi yapılmıştır yazıyor ama yapmadıklarına eminim. Ne pamukla ne iğneyle bir işlem yapılmadan direkt demirlerle girildi. Zaten 2 dk sürdü toplam işlem. Lokal anestezi yapılsa minicikte olsa beklenmez mi? Yani tek bildiğim benim o çektiğim acıyı kimse çekemezdi. Eğer yaptıkları işlem doğruysa Asla 2026 yılında yapılabilecek bir tedavi yöntemi değil.
Size sorum aynı durumu yaşayan var mı? Bu işlemi yaptıran kişilerin yorumlarını merak ediyorum
( estetik bölümüne açmışım bu konuyu yanlışlıkla o yüzden burdan da açtım yanlış birşey yaptıysam özür dilerim
)
Size sorum aynı durumu yaşayan var mı? Bu işlemi yaptıran kişilerin yorumlarını merak ediyorum
( estetik bölümüne açmışım bu konuyu yanlışlıkla o yüzden burdan da açtım yanlış birşey yaptıysam özür dilerim