Burun genişliğinden şikayetçi olanlar buraya lütfen :)

Benimde burnum genişti ama simdi gayet iyi ve estetikli gibi durmuyor Dr. Çağı Sade'ye ameliyat oldum ve ben cok memnunum ☺️

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Eveet alçım çıktı yorum yapmam için erken belki ama ben bunumu acayip sevdim ya sanki yıllardır böyle gibi yüzüme uyumlu tatlı ve şiiiş tabiki sislerim insin foto paylaşcm tatlm görürsünüz :16:

Misericim senin adına cok sevındım inşalllah hep böyle cok seversın burnunu

Merhaba Kızlar :) Bu yaz burun estetiği olacağım.Bu site de bunun için çok faydalı oldu bana..
Ama genellikle burun kemiği ile alakalı problemleri olanların yorumlarıyla karşılaştım..
Benim kemiğimle alakalı sıkıntım yok.Yalnızca burnumun yüzüme göre büyük durduğunu düşünüyorum.
Önden geniş gibi geliyor.Problemim kıkırdaklarla alakalı anlayacağınız.Biraz daralttırıp hafifçe kaldırttırmayı düşünüyorum.
Benim gibi burnunun genişliği ile alakalı operasyon geçirenler varsa tecrübelerinden yararlanmak isteriz.. :)
Ve bu konu ile alakalı burada konuşabiliriz. :15:

Sevgiler :16:

geniş burun ucu ameliyatları, kemerlilerden zordur...

gerçek sonucun ortaya çıkması ameliyattan sonra oldukça uzun süre alabilir... beklemeye hazır olmalısınız...

en önemlisi gerçekten işinin ehli bir doktor bulmalısınız...

Forumda yeniyim, bi mesaj atamadim surayaa :)
Kizlar, estetik olupta burnundan memnun olanlari gorunce benim burnum yapilmis gibi mutlu oluyorum :)
Aynen aylardir bakiyorum arastiriyorum ama ne foto ne konu hicbi sey bulamadim :( ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarinizi paylasirmisiniz acaba. Gercekten cok kafama taktim ama burnum eskisinden kotu oour diye korkuyoru

Forumda yeniyim, bi mesaj atamadim surayaa :)
Kizlar, estetik olupta burnundan memnun olanlari gorunce benim burnum yapilmis gibi mutlu oluyorum :)
Aynen aylardir bakiyorum arastiriyorum ama ne foto ne konu hicbi sey bulamadim :KK43: ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarinizi paylasirmisiniz acaba. Gercekten cok kafama taktim ama burnum eskisinden kotu oour diye korkuyoru
canım benim profilimde var bakabilirsin buraya paylaşmayı sevmiyorum :)

Back
X