Burun içi dikişlerim

Kafasinagorebiri

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
104
18
18
27
Merhaba ameliyat olalı 45 gün olacak burnumun içinde beyaz beyaz iplikler var çeksem çıkacak gibi dikiş büyük ihtimalle mavi olanlar burun sırtımda duruyor flaş ile gözüküyor bu beyaz olanların üşmesi için çok mu erken tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba ameliyat olalı 45 gün olacak burnumun içinde beyaz beyaz iplikler var çeksem çıkacak gibi dikiş büyük ihtimalle mavi olanlar burun sırtımda duruyor flaş ile gözüküyor bu beyaz olanların üşmesi için çok mu erken tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi
Merhabalar ameliyatınızdan 2 hafta sonra falan dıkıslerınızın alınması gerekiyor du aldırmadınız mı

Hayır henüz sorma fırsatım olmadıı yarın soracağım, flaşla bakarken keşfettim bende

Hayır henüz sorma fırsatım olmadıı yarın soracağım, flaşla bakarken keşfettim bende
45 gün uzun
Tampon çıkarıldı sadece dikişlerim alınmadı burun ucundakiler kendi kendine düştüü
İçerdekiler de kendiliğinden erıyor 45 gün uzun bi süre ama telaş etmeyin düzelir illaki

Yani erimesi için geç mi kalmış
Kişiden kişiye değişir tabı kı hepımızın ıyılesme süreci çok farklı olabiliyor. Şimdiye kadar erimiş olması lazımdı ama dediğim gibi sızın bunyenız belkı Geç ıyılesıyordur sız yıne de Doktorunuza danısın tabı nerde oldunuz ameliyatı acaba

Back
X