Burun İçi Ödem

kavinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
199
53
48
Arkadaslar burun ameliyatı olalı 15 güne yaklaştı. Bende et, eğrilik ne ararsanız vardi üstüne estetik de yaptırdım. Dün burnumun içi iyiyken bugün bir baktım tamamen şiş küçücük bir delik var nefes alınca açılıyor bırakınca kapanıyor. Bu geçer mi yoksa acaba et mi oluştu yeniden? Birde burnumun içinde tam ucu hala çok şiş nerdeyse deliklerimi kapatacak anormallik var mı sizce

Benim de 15 günü geçti, ben de bugün hiç nefes alamadım. Burnum içinde ödem oluşmuş tamamen normal olduğunu biliyorum ama bu ödemleri çabuk geçirmek için bi yol bilen var mıdır?

Merhaba benım 3.5 ay oldu nefesım hala duzelmedı doktor ıcınde ödem var dıyor ama dıstakı ödemin çoğu ındı ınsallah duzelır

Benim de 15 günü geçti, ben de bugün hiç nefes alamadım. Burnum içinde ödem oluşmuş tamamen normal olduğunu biliyorum ama bu ödemleri çabuk geçirmek için bi yol bilen var mıdır?
Benim sadece bir taraf tıkanık, diğeri tamamen iyileşti..

2 tarafta benım hava gırıyor fakat orta kısımda carpıyor ve fıs dıye ses çıkıyor
Yok benimki öyle değil, bir tarafa nerdeyse hiç hava girmiyor.. Bugün burnumun içine baktığımda burnumun içi tamamen kapalı, ortasında küçücük bir delik nefes aldıkça açıp kapanıyordu...

Yok benimki öyle değil, bir tarafa nerdeyse hiç hava girmiyor.. Bugün burnumun içine baktığımda burnumun içi tamamen kapalı, ortasında küçücük bir delik nefes aldıkça açıp kapanıyordu...
Herkesin farklı çok zor bır süreç en kısa zamanda şifa bulalım

Bir tarafta daha mı çok uğraştı acaba

Peki arkadaşlar burun içindeki kuruyan dikiş yerleri için ne yapabiliriz en çok canımı sıkan onlar.

Bantroban kullandım ama burun kanatlarındaki dikişlere sürdüm burnumun içine hiç sürmedim, sürmem gerekiyordu galiba.
Evet kulak çöpü ile icinide dolastirtti doktorum orasida dikişli olduğu için.birde ben ordaki kabukları temizleyince rahatladım biraz daha eriyen dikişler olduğu için zamanla salacak tabi kendini yumusayacak dolayısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…