burun kalkikligi iner mi

5816ayla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
108
10
98
35
arkadaşlar 4 ay önce bursada burun estetiği oldum küçük ve kavisli bi burun istemiştim ancak ben mi anlatamadım doktor mu anlamadı resimde göstermiştim kendi yaptığı çalışmada anlamadığım için pc de ben en kalkik olan çalışmayı seçmişim burnumun ucu değil tamam i kalkık şuan ve çok kötüyüm 4 aydr resim çekilmek istemiyorum burnum gözümün önünde duruyor resmen perdeliyor 4 ayda hiç inmedi az da olsa düşmezmi ve lokal anestezyle vs büyük bi ameliyata gerek kalmadan doktorla konuşsam indiremezmi lütfen bilgisi olan varsa yardim ederse çok sevinirim çok takıyorum çok pişmanım gerçekten 😔😔😔😔

İndirme işlemi öyle kolay değildir sandığınız gibi lokalle yapılmaz. Kıkırdak konarak uzatılır. Burnunuz zamanla kavislenecektir. Şimdi sistir

Lokalle bncede olmaz olur dese daha doktorum cesaret edebılıcegım bısı olmaz sanırım bn ıkı doktor gorusu aldım bırı kendı doktorum bı ıkı ay daha bekleyelım baktık ıstedıgın gıbı degıl mudahele ederız dedı dıger doktorda basıt bı ıslem kırkırdak gereksımını yuzde 90 olmaz dedı bnm doktorum da aynı sekılde solemıstı amelıyatlarında fazla kıkırdqk cıkartmadıgı ıcın yeterlı olur demıstı ama kalkıklık dıkıslerlede sabıtlenıyormus o dıkıslere ıslem gerekebılır bnce

Lokalle bncede olmaz olur dese daha doktorum cesaret edebılıcegım bısı olmaz sanırım bn ıkı doktor gorusu aldım bırı kendı doktorum bı ıkı ay daha bekleyelım baktık ıstedıgın gıbı degıl mudahele ederız dedı dıger doktorda basıt bı ıslem kırkırdak gereksımını yuzde 90 olmaz dedı bnm doktorum da aynı sekılde solemıstı amelıyatlarında fazla kıkırdqk cıkartmadıgı ıcın yeterlı olur demıstı ama kalkıklık dıkıslerlede sabıtlenıyormus o dıkıslere ıslem gerekebılır bnce
arastrrken bende okudum ilk ameliyatta kıkırdaklar kullanıldığı için 2.de kulak yada kaburgadan alınıyormuş ama izsiz revizyon mu ne adı bisey okudum bi doktor yazmış o lokalle olabilcegni belirtmiş ama çok canm sklyo napcam böyle bilmiyorum çok arastrdim çokta para verdim sonuç üzüntüden başka bisey degil😔

İndirme işlemi öyle kolay değildir sandığınız gibi lokalle yapılmaz. Kıkırdak konarak uzatılır. Burnunuz zamanla kavislenecektir. Şimdi sistir
4.ayda bile belli olmaz mı kavis peki düz yapmış ya kavis falan yok deliklerim gözükmüyor ama karga burnu gibi benm kendi burnumda düşük değildi zaten ben kavis dedim o kaldırmış sadece çok kötü kalkık ama hiç inmede olmadı 4 ayda anlamadım derim kalın ondan olablr mı ama azda olsa inmesi gerekmiyor mu

20210825_235636.webp

1.5 ayda baya indi. Burun oturana kadar bir bu kadar daha inmez insallah. :(
Indikten sonra burun uzuyor ama o kotu. :(( keske ilk hali gibi minik kalsaydi.

Eki Görüntüle 2906494
1.5 ayda baya indi. Burun oturana kadar bir bu kadar daha inmez insallah. :KK43:
Indikten sonra burun uzuyor ama o kotu. :KK43:( keske ilk hali gibi minik kalsaydi.
nasıl 1 buçuk ayda indi benmki özellıkle kaldırıldı ama bilemedim böyle kaldrcagni benim 4.ayim hala inme falan yok zerre kadar çok kötü karga burnu gibi aynı

nasıl 1 buçuk ayda indi benmki özellıkle kaldırıldı ama bilemedim böyle kaldrcagni benim 4.ayim hala inme falan yok zerre kadar çok kötü karga burnu gibi aynı
Galiba erken inmemesi daha iyi. Cunku 1 yil icinde degisiklik gosteriyor burun diyorlar. Bir bucuk ayda boyleyse yil sonunu dusunemiuorum. 😭😭😭😭😭😭😭😭
Artik hicbir sekilde burnumun kuculecegini dusunmuyorum. Her gecen gun saha buyuyor ve uzuyor. Odemli hali ne kadar minikti oysa...

Galiba erken inmemesi daha iyi. Cunku 1 yil icinde degisiklik gosteriyor burun diyorlar. Bir bucuk ayda boyleyse yil sonunu dusunemiuorum. 😭😭😭😭😭😭😭😭
Artik hicbir sekilde burnumun kuculecegini dusunmuyorum. Her gecen gun saha buyuyor ve uzuyor. Odemli hali ne kadar minikti oysa...
daha cokyeni incektir senin benm kalkık olmasa güzel olcakti

Bence cok guzel olmus burnunuz kalkık kalıp hıc ınmemesındense bole normal bı sevıyeye gelmesı cok ıyı ınanın benım yapılan teknıkten kalkık ve asla ınmıo doktorum sabıtlemıs dıkısle ztn ucu ıcın rev olucam ama uzaması kısmında haklısınız odemler gecınce kuculmesı gerekırken nasıl uzuo cok degısık

Güzel bir detay yakalamissiniz
Hiç aklıma gelmedi benim bu sekilde foto çekip 2 ay sonrası için bakmak.
26 gün oldu burnum
Doktor hafif düşme olacak dedi. Suan halen fark edemedim bilemiyorum

Bu arada burnunuz kötü degıl ftss ftss
Çok abartıyorsunuz bence

Son düzenleme:
Bence cok guzel olmus burnunuz kalkık kalıp hıc ınmemesındense bole normal bı sevıyeye gelmesı cok ıyı ınanın benım yapılan teknıkten kalkık ve asla ınmıo doktorum sabıtlemıs dıkısle ztn ucu ıcın rev olucam ama uzaması kısmında haklısınız odemler gecınce kuculmesı gerekırken nasıl uzuo cok degısık
Bir bucuk ay icinde bu kadar indiyse 1 yil icinde daha cok inmesinden korkuyorum. Yoksa kalkikligi icin bu haliyle kalsa sorun yok. Ama su uzama olayi gercekten cok kotu. Burun deliklerim ilk zamanlar kucuktu, ucu da minikti. Simdi uzadi. Bu haliyle kalsa yine tamam diyecegim de insallah daha fazla uzamaz. 😭

Güzel bir detay yakalamissiniz
Hiç aklıma gelmedi benim bu sekilde foto çekip 2 ay sonrası için bakmak.
26 gün oldu burnum
Doktor hafif düşme olacak dedi. Suan halen fark edemedim bilemiyorum

Bu arada burnunuz kötü degıl
Fotograg olmasa ben de fark edemezdim acikcasi. Kolaj yapip inceliyorum. Hep korktugum seydi odem indikce ucunun uzamasi ki uzadi da... 😭

Fotograg olmasa ben de fark edemezdim acikcasi. Kolaj yapip inceliyorum. Hep korktugum seydi odem indikce ucunun uzamasi ki uzadi da... 😭
Gerçekten aşırı takıyorsunuz. Burnunuz gayet güzel
Doktorum burcun ucunun düşeceğini söyledi bana da. biraz düşecek dedi

Bir bucuk ay icinde bu kadar indiyse 1 yil icinde daha cok inmesinden korkuyorum. Yoksa kalkikligi icin bu haliyle kalsa sorun yok. Ama su uzama olayi gercekten cok kotu. Burun deliklerim ilk zamanlar kucuktu, ucu da minikti. Simdi uzadi. Bu haliyle kalsa yine tamam diyecegim de insallah daha fazla uzamaz. 😭
Ama sole bısı var ztn bı ıkı ay ıcınde bıraz dusucek dıolar dusuo ve o sevıyede kalıo bnm bıldıgım aylar gectıkce dusmeye devam etmıyor yanı bıde cok yenı bn kendı burun seklım ıcın sunu soyleyebılırım kı seklı evet oturdu budur dedıgım ztn 8 ayda falan yanı ılk 3-4 ay kı halı cok yanıltıcı bence cok degısıo

Insallah ya... Cunku yandan uzun duruyor ve su siralar iyice sisti. Bilmiyorum belki regl donemim yaklastigi icindir. Moralimi asiri bozdu. 1 yil icinde surekli degisecek denilince gun gun uzayip buyumesinden korkuyorum. Cunku hergun iyiye gitmektense daha cok buyuyor. :)

Back
X