burun kalkikligi iner mi

Güzel bir detay yakalamissiniz
Hiç aklıma gelmedi benim bu sekilde foto çekip 2 ay sonrası için bakmak.
26 gün oldu burnum
Doktor hafif düşme olacak dedi. Suan halen fark edemedim bilemiyorum

Bu arada burnunuz kötü degıl ftss ftss
Çok abartıyorsunuz bence
ciddi misiniz gerçekten karga burnu gibi çok kötü özelden yazın mesaj ataym size resim

Ödemler burun ucuna ınıyor bıde o yuzden uzun yada fazla ınmıs gozukebılır sıze en sonra burun ucu seklı cıkıyor ama ınanın gayet ıyı kalkık burun fazlaysa ozellıkle bnm gıbı 🙈hıc hos olmuo

Evet, doktor 1 tık inecek dedi .
Belki sizinkinde problem olmuş olabilir
Bilemıyırum
valla 4 ayda inmedi sanki daha çok kalktı gbi

ama 4 ayda hiç inmedi gerçekten ilk bandajlar çktgnda daha küçüktü gün geçtikçe büyüdü çirkinleşti kalktı burnum

Evet maalesef sısılık ınınce kalkan degıl ama kalkıklıgı daha belırgınlesen burunlar var bnmkıde oyle oldugu ıcın anlıyorum sızı bnm de ılk aylarda daha makul gıbı gozuksede tamamen seklını buldugunda daha kalktı demeyelımde hıc ınmedıgınden dolayı bıde bnde kavıste var o yuzden fazla kalkık kaldı yanı sızın henuz yenı ama resmınızı gordum bu burun ınmıcek bana sorarsanız cunku aynı seyı yasadım doktorunuzlq gorusun dıcem ama daha erken dıcektır en azından guvenırsenız tekrardan duzeltır ucunu bunun sozunu alabılırsınız

Evet maalesef sısılık ınınce kalkan degıl ama kalkıklıgı daha belırgınlesen burunlar var bnmkıde oyle oldugu ıcın anlıyorum sızı bnm de ılk aylarda daha makul gıbı gozuksede tamamen seklını buldugunda daha kalktı demeyelımde hıc ınmedıgınden dolayı bıde bnde kavıste var o yuzden fazla kalkık kaldı yanı sızın henuz yenı ama resmınızı gordum bu burun ınmıcek bana sorarsanız cunku aynı seyı yasadım doktorunuzlq gorusun dıcem ama daha erken dıcektır en azından guvenırsenız tekrardan duzeltır ucunu bunun sozunu alabılırsınız
ayyy yapmayın ya nolur napcam bilmiyorum gerçekten inmiyor gittikçe kalkıyor burnum karga gibi şuan ben kavis dedim ona kaldr dememiştim çok çok kötü şuan gerçkten sırtı kısalmış baya o kadar gözüme batyoki çevremden bitane beğenen olmadı ki herkes elstryo çok moralim bozuluyo estetik olduğu da aşırı belli oluyo zaten 😔

Eklentiler

• 21240FF2-0712-4095-A34B-982DA870DFD0.webp
    21240FF2-0712-4095-A34B-982DA870DFD0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 327
ayyy yapmayın ya nolur napcam bilmiyorum gerçekten inmiyor gittikçe kalkıyor burnum karga gibi şuan ben kavis dedim ona kaldr dememiştim çok çok kötü şuan gerçkten sırtı kısalmış baya o kadar gözüme batyoki çevremden bitane beğenen olmadı ki herkes elstryo çok moralim bozuluyo estetik olduğu da aşırı belli oluyo zaten 😔
Zamanla on derece kadar inecektir

Back
X