- 1 Haziran 2018
- 67
- 14
- 88
- Konu Sahibi kavunnkokusu
-
Tam aradığım konu benim de 20 gün olacak burun ucunun inmesini istiyorum acaba ne zaman iner böyle dik bende sevmiyorumHerkese merhaba
1 ayı geçti burnum milim inmedi. Şişliklerim büyük oranda indi ama ucu bile inceldi . Sizce kalkıklığı bu mudur artık Önden burun deliklerim görünüyor. Tecrübeliler cevaplayabilir mi
İlk iki, üç ayda büyük oranda iner. Bir yıl sonra tam şeklini gösterir. İlk aylardaki gibi olmasa da bir yıla kadar hafifçe inmeye devam eder.Herkese merhaba
1 ayı geçti burnum milim inmedi. Şişliklerim büyük oranda indi ama ucu bile inceldi . Sizce kalkıklığı bu mudur artık Önden burun deliklerim görünüyor. Tecrübeliler cevaplayabilir mi
İlk bir ayda hiç inmedi amaİlk iki, üç ayda büyük oranda iner. Bir yıl sonra tam şeklini gösterir. İlk aylardaki gibi olmasa da bir yıla kadar hafifçe inmeye devam eder.
Burun ucu kalkık dursun diye kıkırdak mı konuldu?İlk bir ayda hiç inmedi ama
Onu nerden anlicaz ki doktor söyler ancak bende çok kalkık istemedim ama doktor burun ucun çok düşük hafif kaldırıcam dedi nasıl yaptı bilmiyorum bende inmesini istiyorum YaBurun ucu kalkık dursun diye kıkırdak mı konuldu?
Normalde tamponlar çıkarıldıktan sonra inmenin başlaması lazım.
Doktor yaptığı işlemin dosyasını verdiyse orada yazıyor koyup koymadığı canımOnu nerden anlicaz ki doktor söyler ancak bende çok kalkık istemedim ama doktor burun ucun çok düşük hafif kaldırıcam dedi nasıl yaptı bilmiyorum bende inmesini istiyorum Ya
Aaa bak benim doktorum vermedi öyle bir dosya neden acaba sormam lazım kontrole gittiğimde sen aldın mı canım dosya falanDoktor yaptığı işlemin dosyasını verdiyse orada yazıyor koyup koymadığı canım
Evet canım bana yaptırdığımız kan sonuçları falan da var yaptığı işlem de rapor falan da koymuş bi dosya hazırlamış 5. Gün verdi. Bana koymuş mesela kıkırdakAaa bak benim doktorum vermedi öyle bir dosya neden acaba sormam lazım kontrole gittiğimde sen aldın mı canım dosya falan
Ay tm canım bunu öğrenmem iyi oldu ben sorarım doktoraEvet canım bana yaptırdığımız kan sonuçları falan da var yaptığı işlem de rapor falan da koymuş bi dosya hazırlamış 5. Gün verdi. Bana koymuş mesela kıkırdak
Öğrenmesi çok kolay. Doktorunuza sorarsınız, o da söyler.Onu nerden anlicaz ki doktor söyler ancak bende çok kalkık istemedim ama doktor burun ucun çok düşük hafif kaldırıcam dedi nasıl yaptı bilmiyorum bende inmesini istiyorum Ya
Evet bende mesajımda belirtmiştim zaten doktor söyler ona sorayımm diye :)Öğrenmesi çok kolay. Doktorunuza sorarsınız, o da söyler.
Merhaba aynı sorun bendede var 1.5 ay oldu hafif indi hala çok kalkık sizin indi mi?Herkese merhaba
Merhaba aynı sorun bendede var 1.5 ay oldu hafif indi hala çok kalkık sizin indi mi?Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?