Kimse yok muArkadaşlar merak ettiğim bir konu var burun ucu kalkıklığı kaçıncı aya kadar düşmeye devam ediyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Bunu bende merak ediyorum. Sen neyi dert ediyorsun ki burnun findik gibi zaten :))Kimse yok mu
Yinede eski halime göre biraz kalkık duruyo merak ettim inecekmi diye :)Bunu bende merak ediyorum. Sen neyi dert ediyorsun ki burnun findik gibi zaten :))
Insinmi istiyorsun. Ince veya normal deriliysen 3.ncu aydan sonra biraz daha netlesir.Yinede eski halime göre biraz kalkık duruyo merak ettim inecekmi diye :)
ince deriliyim inmesede olur ama merak ettim :)Insinmi istiyorsun. Ince veya normal deriliysen 3.ncu aydan sonra biraz daha netlesir.
1-2 mm inse yeterli en son kaçinci ay iniyor benim 1 aylik daBenin 7 8 ay oldu ilk zamanlara göre çok hafif bi değişiklik var fazla inmiyor yani
Inmesin bence harika gozukuyor herseyiyle..ince deriliyim inmesede olur ama merak ettim :)
Sağol canımInmesin bence harika gozukuyor herseyiyle..
Benimkide 1 aylık iner mi bende merak ediyorum1-2 mm inse yeterli en son kaçinci ay iniyor benim 1 aylik da
3. Aydan sonra kalkıklığı değişmedi sadece kalınlaşma varda inceliyor gün geçtikçe o değişikşik var1-2 mm inse yeterli en son kaçinci ay iniyor benim 1 aylik da
Yani 3 aya kadar kalkıklığı indimi peki3. Aydan sonra kalkıklığı değişmedi sadece kalınlaşma varda inceliyor gün geçtikçe o değişikşik var
Şöyle oldu ilk 1 ay hiç inmedi 2.ay şişlikler çekildikçe kalkıklığı iyice ortaya çıktı 3.ayda da yavaş yavaş indi ve daha sonra kaldı öyleYani 3 aya kadar kalkıklığı indimi peki
Anladim canım teşekkür ederimŞöyle oldu ilk 1 ay hiç inmedi 2.ay şişlikler çekildikçe kalkıklığı iyice ortaya çıktı 3.ayda da yavaş yavaş indi ve daha sonra kaldı öyle
Rica ederim geçmişolsun :)Anladim canım teşekkür ederim
Çok iniyor benim 4. Ayım bitti baya indi ilk haline göre 2. 3. Ayda inmeye başlıyorArkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?