B Barbie2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2018 130 15 98 7 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Barbie2 #21 birsporcukizi .!.: Çok iniyor benim 4. Ayım bitti baya indi ilk haline göre 2. 3. Ayda inmeye başlıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
birsporcukizi .!.: Çok iniyor benim 4. Ayım bitti baya indi ilk haline göre 2. 3. Ayda inmeye başlıyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
beyazpapatya33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2015 483 394 53 8 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Barbie2 #22 İlk ay iniyor sonra inmesi duruyor diyebilirim greftlerle desteklenmişse burun ucu kolay kolay inmez ben 2. Ay doktoruma sordum daha da inmez dedi
İlk ay iniyor sonra inmesi duruyor diyebilirim greftlerle desteklenmişse burun ucu kolay kolay inmez ben 2. Ay doktoruma sordum daha da inmez dedi
B Barbie2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2018 130 15 98 8 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Barbie2 #23 beyazpapatya33 .!.: İlk ay iniyor sonra inmesi duruyor diyebilirim greftlerle desteklenmişse burun ucu kolay kolay inmez ben 2. Ay doktoruma sordum daha da inmez dedi Genişletmek için tıkla... Anladım canım teşekkür ederim
beyazpapatya33 .!.: İlk ay iniyor sonra inmesi duruyor diyebilirim greftlerle desteklenmişse burun ucu kolay kolay inmez ben 2. Ay doktoruma sordum daha da inmez dedi Genişletmek için tıkla... Anladım canım teşekkür ederim