Burun kanadı küçültme operasyonu

yusra1605

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
16
7
1
39
Burnumdan memnunum fakat gülünce aşırı yayvan geniş bir burna dönüşüyor 40 yaşındayım burun kanatlarını küçültme operasyonu olduğunu yeni öğrendim haftaya olmayı düşünüyorum iz konusunda tereddütlerim var bu operasyonu yaptıran var mı memnun kaldınız mı

ARKADAŞLAR OPERASYONU LOKAL ANESTEZİ İLE OLDUM ILK VE SON HALİ RESIM PAYLAŞIYORUM YORUMLARSANIZ SEVINIRIM DEGISIKLIK YOK GIBI GÖRÜNÜYOR TEŞEKKÜR EDERİM 🌹

Eklentiler

• 1000080811.webp
    1000080811.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 162
  • 1000080819.webp
    1000080819.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Burnumdan memnunum fakat gülünce aşırı yayvan geniş bir burna dönüşüyor 40 yaşındayım burun kanatlarını küçültme operasyonu olduğunu yeni öğrendim haftaya olmayı düşünüyorum iz konusunda tereddütlerim var bu operasyonu yaptıran var mı memnun kaldınız mı
Hangi şehirde ameliyat olacaksınız?

Ben istemedigim halde yapilmis. Kalin deriliyim hic tavsiye etmem.
Evet iz kaliyor gecmiyor
İzler alt kıvrım yerinde kalacak dendi sizin izler görünür yerde mi ben kalın derili miyim hiç bilmiyorum burnumda ameliyat yok sadece yanlardan küçültme yapılacak nefes almada sorun yaşıyor musunuz

İzler alt kıvrım yerinde kalacak dendi sizin izler görünür yerde mi ben kalın derili miyim hiç bilmiyorum burnumda ameliyat yok sadece yanlardan küçültme yapılacak nefes almada sorun yaşıyor musunuz
Benim direkt kesip yuze dikmis. Nefesim onceden daha iyiydi

Ameliyatimi yapan doktorda rezaletmis. Insanlari yaparim yaparim diye kandiriyorlar. Yerinde olsam yaptirmam. Biraz daha dar olsa burnun ne olacak ki? Birak genis kalsin

Merhaba ben 3 ay önce burun ameliyatı oldum bütün burun ameliyatlarında kanat yerlerinden kesiyorlar zaten
Şuan çok şükür belirgin bir iz yok ama ben önden daha daralsın istemiştim
Ödemeden dolayı mı bilmiyorum şuan hala geniş görünüyor ama doktorum sağolsun pişman ettirmedi
Burda neler okuyorum Allah'tan iyi doktora denk geldim çok şükür
Doktor işini iyi yaptıktan sonra görüntüde sıkıntı olmaz bence iz de kalmaz
İz için satılan kremlerden var doktor bana istersen alabilirsin demişti ama almadım çok şükür gerek de olmadı

Merhaba ben 3 ay önce burun ameliyatı oldum bütün burun ameliyatlarında kanat yerlerinden kesiyorlar zaten
Şuan çok şükür belirgin bir iz yok ama ben önden daha daralsın istemiştim
Ödemeden dolayı mı bilmiyorum şuan hala geniş görünüyor ama doktorum sağolsun pişman ettirmedi
Burda neler okuyorum Allah'tan iyi doktora denk geldim çok şükür
Doktor işini iyi yaptıktan sonra görüntüde sıkıntı olmaz bence iz de kalmaz
İz için satılan kremlerden var doktor bana istersen alabilirsin demişti ama almadım çok şükür gerek de olmadı
1 seneye oturur dedi güneşten çok iyi korumak gerekiyormus bu doktoruma başka operasyonlar da yaptırdım memnun kaldım diye tercih ettim nefes almakta sorun yaşıyor musunuz 3 ayda izler geçti mi teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar 🫠

1 seneye oturur dedi güneşten çok iyi korumak gerekiyormus bu doktoruma başka operasyonlar da yaptırdım memnun kaldım diye tercih ettim nefes almakta sorun yaşıyor musunuz 3 ayda izler geçti mi teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar 🫠
Gözlük yasak olduğu için ben şapka takıyorum sadece ama inşallah güneşten korunuyordur... Nefes almam iyi çok şükür benim sol tarafta burun taşı vardı kocamanmış onu da aldı doktor bide burun etlerimi de küçültmüş o taş yüzünden soldan iyi nefes alamıyorum şimdi düzeldi. Yara izi de kalmadı çok şükür dikişler vardı ilk zamanlar ama gitmiş doktorun becerisi çok önemli bence yara izi için bana bir krem yazmıştı ama almadım

Nihayet dün yaptırdım yarım saat süren bir işlem 2 gün bantlı kalacak su değdirmek yasak 2 gün sonrasında baticon sürülecekmis şimdilik burnum miniklesmis gibi gözüküyor kendinden eriyen dikiş kullanıldı dikiş alma durumu olmayacak süreci paylaşacağım

Bugün operasyonun 5. Günü fakat ben sonuçtan hiç memnun değilim 2 gün bant taktım onlar çıkınca ben gülüyorum ve yine delikleri geniş yayvan bir burnum var doktorumla görüştüm daha çok yeni ödemli 6 ay bekleyelim vs diyor ama ben ameliyat olmadım iki kesi atılıp dikildi burnum şiş bile değil şuan çok mutsuzum yorum yapacak birileri var mı acaba tekrar bir işlem yaptırmak istiyorum bu kadar kısa zamanda tekrar yapar mı öğretmen olduğum için tatili bekledim bir 6 ay daha beklersem yine dikiş izi yine bekleme süreci nasıl olacak bilmiyorum her dakika aynada kendime bakıp üzülüyorum

Bugün operasyonun 5. Günü fakat ben sonuçtan hiç memnun değilim 2 gün bant taktım onlar çıkınca ben gülüyorum ve yine delikleri geniş yayvan bir burnum var doktorumla görüştüm daha çok yeni ödemli 6 ay bekleyelim vs diyor ama ben ameliyat olmadım iki kesi atılıp dikildi burnum şiş bile değil şuan çok mutsuzum yorum yapacak birileri var mı acaba tekrar bir işlem yaptırmak istiyorum bu kadar kısa zamanda tekrar yapar mı öğretmen olduğum için tatili bekledim bir 6 ay daha beklersem yine dikiş izi yine bekleme süreci nasıl olacak bilmiyorum her dakika aynada kendime bakıp üzülüyorum
5 günde hiçbir şey anlayamazsınız ki! Size ufak gelen o ameliyat bir sürü yeri kesip biçti, şişlikler var hâlâ…

Sâdece burun kısmınızın öncesi ve şu anki haline paylaşın dilerseniz de bir fark var mı yok mu bakalım hep birlikte. Bazen insan kendi kendine göremez hale geliyor.

Revizyon düşünüyorsanız da benim tanıdığım hiçbir aklı başında cerrah daha bir yılını tamamlamamış burun ameliyatına dokunmaz. Ama siz yine de ikinci bir fikir alın elbette içinizde uhde varsa.

5 günde hiçbir şey anlayamazsınız ki! Size ufak gelen o ameliyat bir sürü yeri kesip biçti, şişlikler var hâlâ…

Sâdece burun kısmınızın öncesi ve şu anki haline paylaşın dilerseniz de bir fark var mı yok mu bakalım hep birlikte. Bazen insan kendi kendine göremez hale geliyor.

Revizyon düşünüyorsanız da benim tanıdığım hiçbir aklı başında cerrah daha bir yılını tamamlamamış burun ameliyatına dokunmaz. Ama siz yine de ikinci bir fikir alın elbette içinizde uhde varsa.
Evet haklısınız daha çok yeni fakat ben ameliyat olmadım yanlardan lokal anestezi ile iki kesi yapılıp dikiş atıldı beni tatmin etmedi burnumu seviyorum ama gülmek istemiyorum maalesef böyle olunca da insan hayal kırıklığına uğruyor ödem gecince yayvan olan delikler çok küçülecek mi ya da daha da daraltma durumu olamaz mıydı bilmiyorum

Önceki ve sonraki resimler ekledim yorum yaparsanız sevinirim

Eklentiler

• 1000080811.webp
    1000080811.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 162
  • 1000080819.webp
    1000080819.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 161
5 günde hiçbir şey anlayamazsınız ki. Siz ufak bir operasyon diye düşünüyor olabilirsiniz ama elinizi bile derin kesseniz iyileşmesi 5 günü bulmuyor öyle düşünün. Daralır, incelir zaman vermelisiniz. Ben 2,5 sene önce oldum kalın deriliyim üstelik burnumun tamamen oturması 2 seneyi buldu. Kanatları da daraltıldı yandan, ilk zamanlar patlıcan gibiydi şimdi kendi haline kavuştu. Erken karar vermeyin, geçmiş olsun

5 günde hiçbir şey anlayamazsınız ki. Siz ufak bir operasyon diye düşünüyor olabilirsiniz ama elinizi bile derin kesseniz iyileşmesi 5 günü bulmuyor öyle düşünün. Daralır, incelir zaman vermelisiniz. Ben 2,5 sene önce oldum kalın deriliyim üstelik burnumun tamamen oturması 2 seneyi buldu. Kanatları da daraltıldı yandan, ilk zamanlar patlıcan gibiydi şimdi kendi haline kavuştu. Erken karar vermeyin, geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah ben de sizin gibi memnun kalırım elimde ayna psikolojim bozuldu

Evet haklısınız daha çok yeni fakat ben ameliyat olmadım yanlardan lokal anestezi ile iki kesi yapılıp dikiş atıldı beni tatmin etmedi burnumu seviyorum ama gülmek istemiyorum maalesef böyle olunca da insan hayal kırıklığına uğruyor ödem gecince yayvan olan delikler çok küçülecek mi ya da daha da daraltma durumu olamaz mıydı bilmiyorum
Şimdi mevzuya KUMAŞ DİKİŞ MANTIĞIYLA YAKLAŞALIM isterseniz: Eğer en ufacık oranda dâhi olsa deri kesilip alındıysa, daralma olmamış olması imkansız!

Ayrıca cilt kumaş değil! Havalar sıcak, muhakkak şişlik ve ödem vardır!

İstediğiniz oranda küçülmediyse de en azından 20-30 gün bekleyin. İyice iyileşsin deri. Gerçekten yetersizse de doktorunuzla hayal kırıklığınızı paylaşın. Mâdem lokal anesteziyle yapıyor okullar açılmadan az daha daraltır belki.

Fakat özellikle burunla fazla uğraşmak ve fazla daraltmaya kalkışmak ilerde solunum problemlerine yol açabiliyor Allah muhafaza. Belki doktorunuz bu kaydıyla kasap gibi kesip biçmemeyi seçmiş olabilir 🤔

Her hal ve karda NAÇİZANE KARDEŞ TAVSİYESİ, önümüzdeki 20 gün aynanın önünde manyak gibi incelemeyi bırakın! Kendine gelsin, sonra kesecek adam çok. Doktorunuz da sizi tatmin etmeyi arzu edecektir muhakkak bu kadar uzun tanışıklığınız varsa.

Çok geçmiş olsun 💐 Şifâlar olsun ❤️

Back
X