Burun kanadı küçültme operasyonu

5 günde hiçbir şey anlayamazsınız ki. Siz ufak bir operasyon diye düşünüyor olabilirsiniz ama elinizi bile derin kesseniz iyileşmesi 5 günü bulmuyor öyle düşünün. Daralır, incelir zaman vermelisiniz. Ben 2,5 sene önce oldum kalın deriliyim üstelik burnumun tamamen oturması 2 seneyi buldu. Kanatları da daraltıldı yandan, ilk zamanlar patlıcan gibiydi şimdi kendi haline kavuştu. Erken karar vermeyin, geçmiş olsun
BU KADAR 👌🏻😇

Teşekkür ederim inşallah ben de sizin gibi memnun kalırım elimde ayna psikolojim bozuldu
İlk zamanlar ben de öyleydim ayna karşısından ayrılamıyordum en ufak detay moralimi bozuyordu. Bu çok yıpratıcı bir şey gerçekten vazgeçin bundan lütfen çünkü henüz burnunuzun son haline kavuşmuş değilsiniz. İnşallah istediğiniz gibi olur 🌸

Şimdi mevzuya KUMAŞ DİKİŞ MANTIĞIYLA YAKLAŞALIM isterseniz: Eğer en ufacık oranda dâhi olsa deri kesilip alındıysa, daralma olmamış olması imkansız!

Ayrıca cilt kumaş değil! Havalar sıcak, muhakkak şişlik ve ödem vardır!

İstediğiniz oranda küçülmediyse de en azından 20-30 gün bekleyin. İyice iyileşsin deri. Gerçekten yetersizse de doktorunuzla hayal kırıklığınızı paylaşın. Mâdem lokal anesteziyle yapıyor okullar açılmadan az daha daraltır belki.

Fakat özellikle burunla fazla uğraşmak ve fazla daraltmaya kalkışmak ilerde solunum problemlerine yol açabiliyor Allah muhafaza. Belki doktorunuz bu kaydıyla kasap gibi kesip biçmemeyi seçmiş olabilir 🤔

Her hal ve karda NAÇİZANE KARDEŞ TAVSİYESİ, önümüzdeki 20 gün aynanın önünde manyak gibi incelemeyi bırakın! Kendine gelsin, sonra kesecek adam çok. Doktorunuz da sizi tatmin etmeyi arzu edecektir muhakkak bu kadar uzun tanışıklığınız varsa.

Çok geçmiş olsun 💐 Şifâlar olsun ❤️
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🥰🌹

İlk zamanlar ben de öyleydim ayna karşısından ayrılamıyordum en ufak detay moralimi bozuyordu. Bu çok yıpratıcı bir şey gerçekten vazgeçin bundan lütfen çünkü henüz burnunuzun son haline kavuşmuş değilsiniz. İnşallah istediğiniz gibi olur 🌸
İnşallah çok teşekkür ederim bir de ameliyat olsam ne olurmuş acaba 😃❤️

İnşallah çok teşekkür ederim bir de ameliyat olsam ne olurmuş acaba 😃❤️
Hahaha gerçekten 😅 ben bir de kalın deriliyim ve ödemlerim o kadar fazlaydı ki, ödemler geçerken de dengesiz geçiyordu sürekli burnumun şekli değişiyordu düşünün psikolojiyi 😅 Hiç gerek yok kendinizi yormaya, zamanla incelecektir burun kanadı daraltmak zor bir işlem değil. Doktorunuz da nefes kalitenizi düşünerek uygun bir şekilde yapmıştır. 6 ay bekleyin umarım istediğiniz hale gelir 🥰

Back
X