- 4 Ocak 2023
- 18
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Asli Erdogan
-
Teşekkür ederim ama sanki bi tarafın kanadı içe çökmüş gibi duruyor ilk eklediğim fotoğrafta daha belli önden olandaben bişey göremedim.güzel görünüyor
Ay o konuda şükrediyorum aslında ama şu kısım kafama çok takılıyor maddi ve psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim değsin istiyorummilletin burun delikleri biri anyaya biri konyaya bakıyorbence seninki gayet ben bişey göremedim
Dr cidden çok çok önemli ben dr güveniyorum seviyorum kendisinde aslında ama sanki sürekli duymak istediğim şeyleri söylüyormuş gibide hissediyorum bilmiyorum çok zor bir süreç gerçektenkim istemezki bende yıllardır araştırıyorum bunun için ama.benim ameliyat tecrübem yok henüz .dr araştırıyorum.tecrübeli arkadaşlar söylerde.senin ameliyat daha çok yeni bence.ödem olabilir.okadar yakından incelendiğinde evet orda minik bir çukur var ama dediğim gibi ödem olabilir.
Mersinde oldum Ahmet Bozkurtkime oldunuz aslı hanım
Orta kalınlıkta yazmıştı doktorum evet kbb benim et problemimde vardı nefes sıkıntım vardı o yüzden kbb tercih ettimince derilisiniz galiba.şanslı grup.kbb ci mi?
Yarın doktora gitmeye karar verdim inşallah geçer çok teşekkür ederimbiraz sabredin bakalım.geçer inşallah.geçmiş olsun
Çok üzülüyorum bu duruma ama sanki burnumun bi tarafı içe çökmüş yani o kadar acı çektim para verdim psikolojimden bahsetmiyorum bileBurnunuz güzel görünüyor.Zaten kusursuz çıkan %10 falan sanırım.Ama küçük ama büyük mutlaka bir şeyler oluyor.Bence çok incelemeyip mutlu olun çünkü daha iyisi gerçekten hayal gibi bir şey
Psikoloji bozacak bir kusuru yok ki.Bazen biz gözümüzde büyütüyoruz.Şansınız yaver gitmezse o minicik düzensizliğe birkaç tanesinin daha eklendiğini düşünün.Çok üzülüyorum bu duruma ama sanki burnumun bi tarafı içe çökmüş yani o kadar acı çektim para verdim psikolojimden bahsetmiyorum bile
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm adınıza revizyon için doktor seçimi çok önemli diyorlar kendi doktorunuza mı oldunuz bide ne kadar geçti üzerinden ameliyatınPsikoloji bozacak bir kusuru yok ki.Bazen biz gözümüzde büyütüyoruz.Şansınız yaver gitmezse o minicik düzensizliğe birkaç tanesinin daha eklendiğini düşünün.
Benim ilk ameliyat sonucum asla böyle zarif değildi.Üstelik bir tarafı asimetrikti.Ben ona kusur deyip üzülürken güya düzeltilmiş haliyle şok yaşadım.Asıl psikolojik travma o zaman oluyor işte. Şimdi ilk haline bakıp bakıp keşke öyle kalsaydı diyorum.
Evet ilk ameliyatta kusur bırakan doktora gitmemek gerekiyormuş ancak araştırmadan bunu bilmek mümkün olmuyor.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm adınıza revizyon için doktor seçimi çok önemli diyorlar kendi doktorunuza mı oldunuz bide ne kadar geçti üzerinden ameliyatın
Çok üzüldüm adınızaEvet ilk ameliyatta kusur bırakan doktora gitmemek gerekiyormuş ancak araştırmadan bunu bilmek mümkün olmuyor.
Ben bir yıl sonra revizyon oldum.Her şey ilk ameliyattaki gibi olacak sandım ve doktorum tarafından hiç uyarılmadım.İlkinden bambaşka bir süreç yaşadım.Burun derisi ilk ameliyattaki gibi anında oturmadı .Aşırı ödemli ve zor bir iyileşme dönemi oldu .15 ay geçmesine rağmen bir gün iyi bir gün uyuşuk ara sıra batma hissi yaşatan bir burnum var.Belki tecrübeli bir cerrah elinde olsa daha sorunsuz bir süreç olacaktı.Ne revizyonlar görüyorum.Açıldığı an mis gibi oluyorlar.Benimki asla öyle olmadı.
Hiç yaşayan yok mu ya aynı durumuYaklaşık 48 gün önce burun ameliyatı oldum böyle bir problem var sizce çökmüş mü bu ödem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?