- 23 Haziran 2017
- 119
- -18
- 98
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. 14 ay önce sağ kanadıma kıkırdak kondu.Benimki sanırım pek iyi yapılmamış.Burun içine doğru çıkıntı yapıyordu.Zamanla pek bir değişiklik olmadı.2 ay önce ameliyat oldum burun deliklerim nefes alınca açılıp kapanıyordu doktor destekleyelim dedi kıkırdak koymuş fakat sol taraftaki kıkırdak sanki biraz aşağıda elime geliyor ve sis yamuk duruyor o tarafım. Burnua hiç kıkırdak ekleyen varmı yada böyle bir durum yasayan
Geçmiş olsun. 14 ay önce sağ kanadıma kıkırdak kondu.Benimki sanırım pek iyi yapılmamış.Burun içine doğru çıkıntı yapıyordu.Zamanla pek bir değişiklik olmadı
Bende de aynı sorun var doktor iki tarafa koyduğunu söylüyor ama sol taraftaki dışardan belli oluyor ve sanki daha asaagida sis duruyoe ve elime geliyor masaj yap diyor yapincada içe doğru çıkıntı yapıyor sizde ameliyattan sonra zamanla hiç duzelme olmadı mı. Semsert benimki hiç zamanla yumusadimi sizin. Ve doktorunuzla hiç gorustunuzmu bu çıkarılıp tekrar düzgün takilanilirmiGeçmiş olsun. 14 ay önce sağ kanadıma kıkırdak kondu.Benimki sanırım pek iyi yapılmamış.Burun içine doğru çıkıntı yapıyordu.Zamanla pek bir değişiklik olmadı.
Normal rutinde iki tarafa konuyor.Benim ilk ameliyatımda iki tarafta da hafifçe vardı ama rahatsız edici değillerdi.Zamanla belli belirsiz hale geldiler.İkinci ameliyatımda güya sağ tarafı desteklemek için yeniden kıkırdak yerleştirildi.Bu seferki çok rahatsız edici oldu.Burun deliğim ilk zamanki kadar kapalı değil ama eriyip yok olacak bir şey değil.Aşırı sert ve çıkıntılı duruyor.Bende de aynı sorun var doktor iki tarafa koyduğunu söylüyor ama sol taraftaki dışardan belli oluyor ve sanki daha asaagida sis duruyoe ve elime geliyor masaj yap diyor yapincada içe doğru çıkıntı yapıyor sizde ameliyattan sonra zamanla hiç duzelme olmadı mı. Semsert benimki hiç zamanla yumusadimi sizin. Ve doktorunuzla hiç gorustunuzmu bu çıkarılıp tekrar düzgün takilanilirmi
Özelden attım bakarmisinizNormal rutinde iki tarafa konuyor.Benim ilk ameliyatımda iki tarafta da hafifçe vardı ama rahatsız edici değillerdi.Zamanla belli belirsiz hale geldiler.İkinci ameliyatımda güya sağ tarafı desteklemek için yeniden kıkırdak yerleştirildi.Bu seferki çok rahatsız edici oldu.Burun deliğim ilk zamanki kadar kapalı değil ama eriyip yok olacak bir şey değil.Aşırı sert ve çıkıntılı duruyor.
Doktorumla görüşmeyi tercih etmiyorum.Güvenebileceğim bir doktor bulabilirsem diğer sorunlarımla birlikte düzelttireceğim.
Peki tek tarafa konduğu için asimetri olmadı mı? Ne kadar süre gectiBenim sağ tarafa kondu kıkırdak hiçbir sorunum yok nefes alırken kapanma da kalmadı
6 ay oldu hiç asimetri olmadı. Şişlik 1 haftaya geçti ondan sonra tamamen eşitlendiPeki tek tarafa konduğu için asimetri olmadı mı? Ne kadar süre gecti
Benim sağ tarafa kondu kıkırdak hiçbir sorunum yok nefes alırken kapanma da kalmadı
Özelden msj attim bakarmisin6 ay oldu hiç asimetri olmadı. Şişlik 1 haftaya geçti ondan sonra tamamen eşitlendi
Dönüş yaptımÖzelden msj attim bakarmisin
Canım ozleden yazarmisinMerhaba Ebrar, basligini gorunce ben de hesap actim. Benim de burnumun bir tarafina kikirdak kondu ancak ameliyattan sonra o kisim asiri sismisti, simdi de daha sis duruyor bu yuzden burnum da yamuk duruyor. Sende hic bir degisim oldu mu![]()
Aynı durum bende de var 2.5 ay oldu asla inmiyorBazi fotograflarda belli oluyor bazi fotograflarda olmuyor gercekten delirecegim az kaldi, bi taraf basik kalmis diger taraf siskinbu da revizyon ameliyatimdi, 3. Ameliyati mi olacagim, olsam bile duzelecegine inancim kalmadi