Burun kanadında çöküntü mü öden mi

Nur_cicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
22
6
1
25
Arkadaşlar 2ay önce burun ameliyatı oldum doktorum çok başarılı geçti dedi. Atel çıktıktan sonra bir anda aşırı derecede ödem topladı ama sol tarafım daha çok şişti Atel çıktıktan sonra ilk halini ve suanki halini atayım bir değerlendirir misiniz kalın deriliyim bu arada burnum çok büyük ve kemerliydi .

Son düzenleme:
Ödem bariz belli burun hala şiş ve kalın derilisiniz ödem geç iniyor ve daha 2. Ayınız 1. Senede burun oturur ama bazı kalın derilerde 1.5 2 seneyi buluyor

Bide kalın derili ciltlere masaj önerilmiyor masaj yaparsanız daha çok şişer ananas suyu için yada doğrudan ananası yiyin tuzlu besinler tüketmeyin ve 2 yastıkla uyuyun

2. Ayda solda nefes almada bende de problem vardı burun çok şiş olunca ödemden nefesi de etkiliyor ben size bahsettiğim şeyleri yaparak ödem olayını atlatmıştım

Burnunuz çok şiş hala resimlerden belli oluyor. Sabırlı olmak çok zor ama mecburen bekleyip görebileceğiniz bir durum. Doktorunuz da kontrolde sorun yok diyorsa, bu aşamada beklemeniz gerekecek ne yazık ki. Zaten sorun olsa da yapacak bir şey yok şu anda.

Burnunuz çok şiş hala resimlerden belli oluyor. Sabırlı olmak çok zor ama mecburen bekleyip görebileceğiniz bir durum. Doktorunuz da kontrolde sorun yok diyorsa, bu aşamada beklemeniz gerekecek ne yazık ki. Zaten sorun olsa da yapacak bir şey yok şu anda.
Çok doğru diyorsunuz böyle olduğunu bilsem hiç yaptırmaz eskisiyle yaşardım en azından görüntü dışında bir sorunum yoktu şimdi bir yer coktumu diye psikolojik olarak yıprandım beklemek çok zor inşallah bir sorun yoktur

Özellikle uç kısım epeyce ödemli duruyor.Benim revizyon sonrası böyle oldu.Kendimi tanıyamadım resmen.

Özellikle uç kısım epeyce ödemli duruyor.Benim revizyon sonrası böyle oldu.Kendimi tanıyamadım resmen.
Evet ama bu ödemli hali bile öncekine göre küçük artık şekli fln bozuk olmus çıkıntı fln sorun yapmıyorum yeterli cokmesin çöküntü oluşuyor diye korkuyorum bir daha ameliyatta olamam :(çok zormuş böyle olsugunu bilsem hiç kalkismazdim

Pişmanlık duygusu yükleme kendine. Nefes almanda problem yoksa tabi.
“Bakar mısın?” demişsin ama resimlerden bakarak bir şey diyemeyiz. Kontrollere gidiyorsundur herhalde, doktor ne diyor şikayetin için?

Pişmanlık duygusu yükleme kendine. Nefes almanda problem yoksa tabi.
“Bakar mısın?” demişsin ama resimlerden bakarak bir şey diyemeyiz. Kontrollere gidiyorsundur herhalde, doktor ne diyor şikayetin için?
Yarın gidicem korktum bir burnum diğerine göre daha dar dar olandan zor alıyorum ve tıkanıyor oyuzden çöktü diye korkuyorum yarın ogrenicem teşekkür ederim baktığın icin

Benim arkadaşım yeni ameliyat oldu. Bir hafta olmadı daha. Doktor 6 ay oturma süresi var demiş Endişe etme, doktoruna git, kontrol edilsin. İçin rahatlamış ve güzel haberle gel haber ver bize de 😉

Çok bilgili değilim bu konularda ama diğer konuda mesajımı alıntıladığınız için yazmak istedim 😊
Ödem gibi duruyor özellikle ilk yüklediğiniz fotoğrafta baya bariz.

Çok bilgili değilim bu konularda ama diğer konuda mesajımı alıntıladığınız için yazmak istedim 😊
Ödem gibi duruyor özellikle ilk yüklediğiniz fotoğrafta baya bariz.
Evet o ilk Arel çıktığı andı biraz nefes problemi yaşayınca bir tarafda daha sis olunca acaba çöktü mü diye düşünmeye başladım :(

Nasıl oldunuz ödemleriniz indi mi ben de aynı süreçteyim çok üzgünüm
Başka bir doktordan randevu aldım benim doktorum birşey yok diyor ama nazal valv yetmezliği oluşmuş yinede başka bir doktora gidicem gerekirse ameliyat olucam bildiğin tam cokmesede oraya destek gerekiyor özensiz bir burun estetiği olduğuma olacağıma pişman oldum

Back
X