Burun kanadında çöküntü mü öden mi

Başka bir doktordan randevu aldım benim doktorum birşey yok diyor ama nazal valv yetmezliği oluşmuş yinede başka bir doktora gidicem gerekirse ameliyat olucam bildiğin tam cokmesede oraya destek gerekiyor özensiz bir burun estetiği olduğuma olacağıma pişman oldum
ben göremedim fotonuzu ben de aynı sıkıntıyı yasıyorum:(

Başka bir doktordan randevu aldım benim doktorum birşey yok diyor ama nazal valv yetmezliği oluşmuş yinede başka bir doktora gidicem gerekirse ameliyat olucam bildiğin tam cokmesede oraya destek gerekiyor özensiz bir burun estetiği olduğuma olacağıma pişman oldum
İstanbulda mı oldunuz acaba? Kime oldunuz ben de kalın deriliyim fikir olur

Yok başka bir şehirde ama ameliyat olurken lütfen 2kere düşünün büyük ve kemerliydu burnum ama sağlık gibisi yokmuş resmen nefesinden oldum ağzı açık yatmaktan boğazım tahriş oldu çok sıkıntı çekiliyor bide o kadar ağrıya siziya katlanıp burnun olmaması kadar kötü birşey olamaz ben çok pişman oldum acikcasi keşke daha çok risklerini arastirsaymisim

Yok başka bir şehirde ama ameliyat olurken lütfen 2kere düşünün büyük ve kemerliydu burnum ama sağlık gibisi yokmuş resmen nefesinden oldum ağzı açık yatmaktan boğazım tahriş oldu çok sıkıntı çekiliyor bide o kadar ağrıya siziya katlanıp burnun olmaması kadar kötü birşey olamaz ben çok pişman oldum acikcasi keşke daha çok risklerini arastirsaymisim
Başka yerde ameliyat olmak gerçekten büyük sıkıntı. Ben geçen yıl sekiz kez İzmir’e gitmişim bu iş için. Astarı yüzünü geçtiği gibi sonuçta memnun etmedi.İkinci ameliyattan sonra kontrole bile gitmek gelmedi içimden.
Sorununuz büyük değilse birkaç yıl beklemenizi öneririm. Ben şimdiki aklım olsa kesinlikle erken revizyon yaptırmazdım. Çünkü birkaç yıl sonra ne çıkacağı belli değil. Daha çok bozulma olursa o zaman yaptırırsınız.

Başka yerde ameliyat olmak gerçekten büyük sıkıntı. Ben geçen yıl sekiz kez İzmir’e gitmişim bu iş için. Astarı yüzünü geçtiği gibi sonuçta memnun etmedi.İkinci ameliyattan sonra kontrole bile gitmek gelmedi içimden.
Sorununuz büyük değilse birkaç yıl beklemenizi öneririm. Ben şimdiki aklım olsa kesinlikle erken revizyon yaptırmazdım. Çünkü birkaç yıl sonra ne çıkacağı belli değil. Daha çok bozulma olursa o zaman yaptırırsınız.
Bende çok birşey yok çok şükür bir kanatta nazal valv yetmezliği gerçekleşmiş oraya kıkırdak eklenecek başka yerine dokunulmicam 1yil dolmasını bekliyorum bende inşallah bundan sonra hiç ihtiyaç kalmaz

Sorununuz büyük değilse birkaç yıl beklemenizi öneririm. Ben şimdiki aklım olsa kesinlikle erken revizyon yaptırmazdım. Çünkü birkaç yıl sonra ne çıkacağı belli değil. Daha çok bozulma olursa o zaman yaptırırsınızgo
Sorununuz büyük değilse birkaç yıl beklemenizi öneririm. Ben şimdiki aklım olsa kesinlikle erken revizyon yaptırmazdım. Çünkü birkaç yıl sonra ne çıkacağı belli değil. Daha çok bozulma olursa o zaman yaptırırsın

Görünüşünde problem çok yok tek sıkıntı nefes artık görüntüsünü geçtim rahat nefes alsam yeter

Görünüşünde problem çok yok tek sıkıntı nefes artık görüntüsünü geçtim rahat nefes alsam yeter
Hepsini bir arada yapamıyorlar mıdır nedir? Çok Ünlü cerrahların bile hastaları burunları tıkalı gibi konuşuyor. Hatta nefes alırken alamaz oldum diyen yakınlarım oldu. Ben kbb’ciye ameliyat oldum.Nefesimi çok güzel düzeltti ama estetik sorunlar çıktı.Ayrıca valv yetmezliğim de mevcut :/
Estetik ameliyatlar sonrasında çok sık görülen bir şeymiş bu.

Hepsini bir arada yapamıyorlar mıdır nedir? Çok Ünlü cerrahların bile hastaları burunları tıkalı gibi konuşuyor. Hatta nefes alırken alamaz oldum diyen yakınlarım oldu. Ben kbb’ciye ameliyat oldum.Nefesimi çok güzel düzeltti ama estetik sorunlar çıktı.Ayrıca valv yetmezliğim de mevcut :/
Özensiz yapılan burun estetiğinde valv yetmezliği gpruluyormus bende KBB ye yaptırdım çok güzel yaptı burnumu çok değişmiştir ilk 1ay hiç bir problem yoktu gittim gorumsyeye nefes alamıyorum dedim kamerayla baktı hiç bir problem yok dedi bende başka bir plastik cerraha gittim destek gerek hafif sola kayma var dedi 1yil boyunca takip etmek gerek dedi daha çok erken çok bir problem yok dedi biraz için rahatladı açıkçası ciddi birşey degilmis düzeltilir hemen dedi

Bide onlarin ki çok küçük nefes almamaları normal benimki aşırı küçük olmamasına rağmen nefes kalitem bozuldu

Back
X