Burun kanadının geriye çekilmesi sorunu olan varmı?

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Ne kadar sıkıntılı süreçler Allahım bu ne büyük acılar diyesim var çünkü doktor araştırmaktan 7 sene geçti. Size sorum ise burun kanadı çekilmesi ameliyat öncesi yada ameliyat sonrası olan bu sebeple ameliyat olan ya da ameliyattan sonra bu sorunma karşılaşan oldumu? Kızlarrr yardıma ihtiyacım var bilgiye ihtiyacım var mağdurum inanın anlatamıyorum. Ama anlıyorsunuz aynı süreclerden geçiyoruz.

Merhaba öncelikle gecmis olsun. Benim ciddi anlamda sol tarafta bir kanat cekilmesi sorunum vardi. 2 ameliyat oldugum halde daha da berbat bir hal aldi. Sonunda 3. Ameliyatta toparlandi. Yüzde yüz kayboldu diyemem cünkü burnunuzun dogal halinde bu varsa kalemle cizilmis gibi olmuyor. Su an eskisiyle mukayese bile edilemeyecek kadar iyi. Ameliyat oldunuz mu siz ondan sonra mi olustu?

Merhaba öncelikle gecmis olsun. Benim ciddi anlamda sol tarafta bir kanat cekilmesi sorunum vardi. 2 ameliyat oldugum halde daha da berbat bir hal aldi. Sonunda 3. Ameliyatta toparlandi. Yüzde yüz kayboldu diyemem cünkü burnunuzun dogal halinde bu varsa kalemle cizilmis gibi olmuyor. Su an eskisiyle mukayese bile edilemeyecek kadar iyi. Ameliyat oldunuz mu siz ondan sonra mi olustu?
Benim doğustan var yani burnumun yapısı öyle ve her iki taraftada var:( hayatım kabus oldu çok mutsuzum bu yaşıma kadar bekledim ameliyat olmadım şimdide bunların çözülemeyecek sorunlar olduğunu duyunca yıkılıyorum. Keşke ölseydim diyorum artık çok yorumdum:( siz kime ameliyat oldunuz en son kim düzeltti?

Birazda doktorların becerisi gerekiyor bu durum için sanırım ne bileyim moralim çok bozuk benim fotoğraf atabilirmisiniz sizin için sakıncası yoksa neydi nasıl oldu merak ediyorum kimsede yok bu sorundan başka sanırım:( kahroluyorum ben.

O kadar burunları yapıyorlar bunuda yapmaları lazım değilmi bu kadar mağduriyet yaşatmak niyedir anlamam:( neyse içimi döktüm biraz sağol:( eğer atabilirsen fotoğraf çok sevinirim. Biraz moral olur banada:(

Canim benim 3. Ameliyatimi Engin Erkal yapti. Ilk doktorum beceremedi mahvetti. Ben yollayim özelden bak.

Ne kadar sıkıntılı süreçler Allahım bu ne büyük acılar diyesim var çünkü doktor araştırmaktan 7 sene geçti. Size sorum ise burun kanadı çekilmesi ameliyat öncesi yada ameliyat sonrası olan bu sebeple ameliyat olan ya da ameliyattan sonra bu sorunma karşılaşan oldumu? Kızlarrr yardıma ihtiyacım var bilgiye ihtiyacım var mağdurum inanın anlatamıyorum. Ama anlıyorsunuz aynı süreclerden geçiyoruz.
Bende de ayni sorun var malesef

Back
X