burun kanadıyla ucu arasında sert çizgi? deformite mi?

queenkunta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
59
138
93
merhaba. 2.5 ay önce ameliyat oldum. başlarda fark etmiyordum ama burnumun bir tarafında böyle sert bir çizgi var. diğer tarafta kesinlikle yok orası yumuşacık. doktora sordum orası yumuşayacak dedi ama pek inandırıcı gelmedi. bunu yaşayan var mı? geçiyor mu? deformite midir?

Eklentiler

• IMG_20190910_162328.webp
    IMG_20190910_162328.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 561
Ben de tam anlayamadım bahsettiğiniz yeri. Okla falan belirtseniz? Çok hafif bir kemeriniz kalmış sanırım, onun dışında bir anormallik göremedim.

merhaba. 2.5 ay önce ameliyat oldum. başlarda fark etmiyordum ama burnumun bir tarafında böyle sert bir çizgi var. diğer tarafta kesinlikle yok orası yumuşacık. doktora sordum orası yumuşayacak dedi ama pek inandırıcı gelmedi. bunu yaşayan var mı? geçiyor mu? deformite midir?

Evet malesef. Bu burun kanadı çökmesine işaret henüz ödemelerin tam inmemiş inince bir tarafın normalken bu taraf içe doğru girmiş gibi görünecek.

Üzülerek söylemeliyim ki Benim de iki tarafımda bunlardan oluştu, bir ay sonra tekrar ameliyat olacağım maalesef

Evet malesef. Bu burun kanadı çökmesine işaret henüz ödemelerin tam inmemiş inince bir tarafın normalken bu taraf içe doğru girmiş gibi görünecek.
Üzülerek söylemeliyim ki Benim de iki tarafımda bunlardan oluştu, bir ay sonra tekrar ameliyat olacağım maalesef
benimki yukarıdan aşağıya doğru inen baya uzun bir çizgi ama ya. burnumun altında da aynı gölge var. her ışıkta da belli olmuyor ve sanırım başından beri var fotoğraflarıma baktığıma göre :/ sonradan gelişen bir şey değil yani

Merhaba benimde burnumun tek tarafinda boyle bir cizgi var birbucuk yil oldu gecmedi de daha da kotu olur mu bilmiyorum tabi

yan taraftaki sislik biraz iniyor ama cizgi kaybolmuyor oraya neyu eksik yapiyorlar boyle oluyor acaba ben cok yadirgamistim ilk zamanlar

Back
X