burun kanatları :S

exxems

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
18
2
16
İstanbul
arkadaslaer nolur bilen yasayan varsa cevaplasın sinirlerim bozuldu bantlarımda bugün cıkarıldı sonunda 15. günüm sağ burun kanadım daha aşagıda gibi nefes alırken sanki içeri fazla çöküyormus kalem ucuyla bastırıyormus gb bir görüntü oluyor!!! sizce ödem yüzünden mi asimetrik görüntü veya o çöküntü ay kafayı yicem nolur yardımmmmm:KK61::confused:

15.gün çok erken ve kesinlikle artık klasikleşecek yani artık çok duyacaksıniz.ödem..sabır göstermeniz lazım.bölgesel hergün hatta her saat içinde farklı bi görüntü başka başka yerlerde şisme vs iyileşmeye kadar olacak böyle.hiç endişelenmeyin sonuçta ameliyat bu vücut tepki veriyo iyileştirmek için.hepsi geçicek merak etmeyin

15.gün çok erken ve kesinlikle artık klasikleşecek yani artık çok duyacaksıniz.ödem..sabır göstermeniz lazım.bölgesel hergün hatta her saat içinde farklı bi görüntü başka başka yerlerde şisme vs iyileşmeye kadar olacak böyle.hiç endişelenmeyin sonuçta ameliyat bu vücut tepki veriyo iyileştirmek için.hepsi geçicek merak etmeyin
cok tesekkürler :S bildiginiz masaj kremleri ödem azaltıcı etki gösteren birseyler var mı?

cok tesekkürler :S bildiginiz masaj kremleri ödem azaltıcı etki gösteren birseyler var mı?

Doktorum krem vs önermemişti.ama duyduklarimdan arnica iyiymiş.ben krem sürünce dikiş yerim iltihaplanıyodu.masaj olarak burun üstündeki deriyi hareket ettirmek kan akışı için yüz mimik hareketleri vermişti 1aydan sonra çünkü çok sertti benim.gözleri kısıp aşırı güler gibi yapıp burun derisini kırıştırıyosruz ya alnımız kırışıp hareket ediyo deri öyle.bide elimle hafif bastırmadan deriyi ovarak hareket ettirmeyi vermişti

Merhaba kızlar burun kanatlarım işlem görmedi sanki biraz şiş 3 ay oldu.inermi:((

Back
X