Burun kanatlarinda ucunda golge ??

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
arkadaslar merhaba hergecen gun farkli bi burunla uyaniyorum benim burnum cok farkli tepkiler verdi ..ilk once yukarida cokukluk gibi bisey olustu o gecti sonra diger burun ucunda cukurluk gibi odaya %80 gecti diger tarafta kanatlara dogru golge gibi bisey olustu 10gundur falan boyle reaksiyonlar yasayan oldu mu? Hem gecer diyorum hemde korkuyorum acikcasi

Benim de burun ucumda geçen gün gölge, leke gibi farketmiştim. Sonra peeling yaptım soyuldu orası..cilt yenileniyor sadece

Benim de burun ucumda geçen gün gölge, leke gibi farketmiştim. Sonra peeling yaptım soyuldu orası..cilt yenileniyor sadece
Tesekkur ederim ben hic dokunamiyorum sadece yuz yikama jeliyle yikiyorum bende deniyim bakalm benim de oylemi

Tesekkur ederim ben hic dokunamiyorum sadece yuz yikama jeliyle yikiyorum bende deniyim bakalm benim de oylemi
Jelle hafif masajla yıkadınktan sonra, tırnağınla deneyebilrisin soyuluyor mu diye..ama benimki 2-3 günde geçmişti anca hemen takma kafana

Jelle hafif masajla yıkadınktan sonra, tırnağınla deneyebilrisin soyuluyor mu diye..ama benimki 2-3 günde geçmişti anca hemen takma kafana
Dedigin gibi yaptim cok fazla kalmadi iz gibi duruyor umarim gecer sagolasin

Back
X