burun kanatlarını daralttıran varmı resimli

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
kızalr oncedende konu acmıstım yaptırmalımıyım dıye ben hıc begenmemeye basladım burnumu kemıgı normal ama kanatları genıs gulunce genıslıyor yamuk gıbı oluyor yana kayıyor normalde kemıgı duzgun duruyor aqma kıkırdak tarafı kayıyıor gulumseyınce sizce kemık amelıyatlarımı zor kıkrdak kısmı amelıyatlarımı hangısı rısklı
bunlar farklı acıdan fotoları sızce nasıl bır ıslem olur

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece burun kanatlarını yaptırırsan belki şekli bozulur,burun şekline uymaz,daha kötü görünür bilinmez. Ya tamamen yaptır yada hiç elletme bence.Gayet normal ve hoş bi burnun var. Tabi senin kararın bi doktora danış en iyisi

bende gripin e katılıyorum.sadece burun kanatlarını küçültmek doğru bir adım olmaz.mutlaka bir doktora danışmalısın canım

ya zaten oyle ayrı yaptırılıyormu bılmıyorum onu kastetmedım ben yanı ben kemıgımden sıkayetcı degılım sıkayetım ucu kanatları kıkırdaklı kısım bu kısım rısklımı onu merak edıyorum

Canım bencede burun yapısını tamamen değiştirmek gerekecektir. Ucuyla oynayınca üst kısımda da değişiklik yapmak gerekecektir. Bence bir doktorla görüşüp, tasarım yaptır yada internet üzerinden fotolarını yolla..Cevap verip sana yol gösterebilirler..Tasarımlarını da yapıp yollarlar, fikir sahibi olursun..

kk dakı kızları kıramadım canım hem rofle olunca uzatamıyorum bebegım bıraz uzasın rofleye donerım vazgecemem

kızlar pekı amelıyatın ıstedıgımız gıbı sonuclanmaması rıskı cokmu bırde soylentımı bılmıyorum ama amelıyat olanların nefes alma problemı oluyomus

kızlar pekı amelıyatın ıstedıgımız gıbı sonuclanmaması rıskı cokmu bırde soylentımı bılmıyorum ama amelıyat olanların nefes alma problemı oluyomus

canım yapılan tasarımların hiç biri yüzde yüz olmuyor.memnun olmamak ondan olabilir.nefes alma problemine gelince hiç bişey alalh vergisi olamaz kemikler kırılıyo falan ondan olabilir :uhm:

bence sadece burun ucunu yaptırmalısın sadece ucu sarkık görünüyor diğer tarafları güzel cnm boshayallersmile

evet oyle olurda topıklerın cogunu okudum genelde kemerlı burunlar yaptırılmıs kk da gormedım daha daraltıp kaldırtan kemık torpulemeler basarılı gorunuyor hep ama bu tur amelıyatlar nasıl sonuc verır acaba bırde ıyılesme surecı ne kadar yanı ınsan ıcıne cıkabılme surecı

çok ciddi söylüyorum ben beğendim ama gene de siz bilirsiniz. uzunluğundan değil de ucundan mı memnun değilsiniz geniş mi buluyosunuz? resimlerden gördüğüm kadarıyla gayet güzel geldi bana.

bence burnunun üst kısmı çok düzgün, üst kısımda değişiklik olduğu zaman kemiği kırıyorlar ve sonrası daha sıkıntılı oluyor. burnunun ucunu ve kanatlarını yaptırırsan çok güzel olur, hemde sonrasında daha rahat edersin.

canım burun ucunn kısaltabilirsin.kemiği düzgün,kavisli duruyor.ama ucu yapılırsa üst kısıma da operasyon yapılması gerekebilir.doktorla konuşup bence fikir edinebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…