Merhaba burun kanatları kesilenler tecrübelerini paylaşabilir mi iz kalıyo mu geçiyosa ne zaman geçiyo benimkiler de kesilicek ama iz kalmasından korkuyorum geçene kadar fondotenle kapatabiliyomuyuz bi kaç fotoğrafta gördüğüm kadarıyla ameliyattan sonra tampon alındığı zaman yani ilk hafta baya bariz bi iz var o belirgin iz ne kadar süre orda kalıyo
Evet oburun kanatlarının kesilmesi nedir? deliklerin küçülmesi için yanlara atılan dikiş mi
Evet büyük ya da kalın derili burunları küçültmek için yapılıyor geneldeBurun kanatları neden kesiliyor arkadaşlar? Burnu küçültmek için mi?
Burunu daraltmak icin ve delikleri kucultmek icin.
Benim kesilmedi cunku burun ucum cok etliydi. Eger keser kucultursem burun ucun cok goze carpar dedi doktorum.Alabalik32 uzun zamandır burun estetiği bölümünü takip ediyorum siz de oldunuz ameliyat. Burun kanatlarınız kesildi mi? Kesildiyse ne durumda şuan acaba?
Benim kesilmedi cunku burun ucum cok etliydi. Eger keser kucultursem burun ucun cok goze carpar dedi doktorum.
Estagfurullah soracaksiniz tabiki de. Atel cikana kadar dus alamiyorsunuz zaten islak mendille temizledim hep yuzumu. Ilk hafta yuzde sislik gerginlik oldugu icin agzinizi rahatca acamiyorsunuz. 3 4 gun sivi yumusak gidalarla beslendim sonrasinda minik minik kati gidalar yemeye basladim. Uykuya gelince tamponlu surec zor agizdan nefes aldiginiz icin. Atel cikinca doktorum yuzukoyun haric istedigin gibi yatabilirsin dedi ama ben 2 ay sirtustu 2 yastik ustune birde boyun yastigiyla yattim. Garantiledim kendimi :)) Atel cikincada yuzumu bebe sampuaniyla yikadim. 1.nci aydan sonrada peeling falan rahatca yaptim. Insan burnuna dokunmaya korkuyor ama sakinan gozede cop batar derler.Anladım. Peki ameliyat sonrası nasıl bir süreç bekliyor. Burun yağlanması filan diyor çoğu kişi bir de günlük hareketkerde bir kısıtlanma oluyor mu,yüz yıkanırken rahat yıkanıyor mu. Ameliyatın ilk 1 haftası uyku,yemek yeme nasıl oluyor. Çok sordum farkındayım
Estagfurullah soracaksiniz tabiki de. Atel cikana kadar dus alamiyorsunuz zaten islak mendille temizledim hep yuzumu. Ilk hafta yuzde sislik gerginlik oldugu icin agzinizi rahatca acamiyorsunuz. 3 4 gun sivi yumusak gidalarla beslendim sonrasinda minik minik kati gidalar yemeye basladim. Uykuya gelince tamponlu surec zor agizdan nefes aldiginiz icin. Atel cikinca doktorum yuzukoyun haric istedigin gibi yatabilirsin dedi ama ben 2 ay sirtustu 2 yastik ustune birde boyun yastigiyla yattim. Garantiledim kendimi :)) Atel cikincada yuzumu bebe sampuaniyla yikadim. 1.nci aydan sonrada peeling falan rahatca yaptim. Insan burnuna dokunmaya korkuyor ama sakinan gozede cop batar derler.
Rica ederim. Zor degil aslinda. 10 gun zor. Sonrasindada burnunu darbelerden koruyacaksin bir sure.Teşekkür ederim cevaplar için. Amma da zormuş yaa ameliyat sonrası.
Deliklerde asimetri varsa, eşitlemek içindir. Bnm de burun kanatlarım kesildi fakat tam kıvrım yeri olduğundan belli olmuyor, üstelik yara izlerim çabuk geçmez bnm.Benim tek kanatta dikiş vardı neden acaba? Bu arada iz fln yok iki buçuk ay oldu iz sıfıra yakın arkadaşlar
Estagfurullah soracaksiniz tabiki de. Atel cikana kadar dus alamiyorsunuz zaten islak mendille temizledim hep yuzumu. Ilk hafta yuzde sislik gerginlik oldugu icin agzinizi rahatca acamiyorsunuz. 3 4 gun sivi yumusak gidalarla beslendim sonrasinda minik minik kati gidalar yemeye basladim. Uykuya gelince tamponlu surec zor agizdan nefes aldiginiz icin. Atel cikinca doktorum yuzukoyun haric istedigin gibi yatabilirsin dedi ama ben 2 ay sirtustu 2 yastik ustune birde boyun yastigiyla yattim. Garantiledim kendimi :)) Atel cikincada yuzumu bebe sampuaniyla yikadim. 1.nci aydan sonrada peeling falan rahatca yaptim. Insan burnuna dokunmaya korkuyor ama sakinan gozede cop batar derler.
Evet o
Asimetri yoktu :/ başka bir sebebi vardır belki merak ettim şimdi dr A sorarım :)Deliklerde asimetri varsa, eşitlemek içindir. Bnm de burun kanatlarım kesildi fakat tam kıvrım yeri olduğundan belli olmuyor, üstelik yara izlerim çabuk geçmez bnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?