Evet sordum ödem o geçicek dedi ama korkuyorum geçmezse dieKemerli gibi duruyor ilginç. Bende oldum ve baktigim hicbir burunda böyle awye raatlamadim acikcasi. Odem de toplamis olabilir. Doktoruna sordun mu?
İnşallah geçer yani şiş oldugnu hisediyorum yenide bant çıktı bandın izleri var hala ama inşallah geçer :)Ben odemi 6 aydan sonra atlattim. Senin daha 10 gun olmuş. Odemse eger çok normal. Umarım gecer
Aslında kalkık falan istemedim doktor kafasına göre yaptı ama sevdim kalkıklıgını çok teşekür ederim :) sizede geçmiş olsn bu aradaBurnun hos duruyor. Biraz kalkik istemissin sanırım ama güzel olmuş güle güle kullan
1 600 e oldum ameliyat esnasında baygın oldugun için hiç acı hisetmiyosun zaten çıktıktan sonrada çok fazla agrım olmadı gayet iyiydim sadece nefes almak sorun okadar :)Burun ameliyatini ne kadara oldunuz acaba? ve ameliyattan sonra cok aci cektiniz mi?
İnşallah çok teşekür ederim :)Bu arada burnunuz gayet guzel gorunuyor odem denen sey 5 6 ayda gecen biseymis ogrendigime gore sislikler inince daha guzel olur
Çok teşekür ederim :)gule gule kullan şişliklerin geçmesi 1 yılı bulur acale etme
devlet hastanesi mi ozelde mi?1 600 e oldum ameliyat esnasında baygın oldugun için hiç acı hisetmiyosun zaten çıktıktan sonrada çok fazla agrım olmadı gayet iyiydim sadece nefes almak sorun okadar :)
Devlet hastanesinde oldum canımdevlet hastanesi mi ozelde mi?
Doktoruna sordunmu peki ne diyor gözümü korkutun:))benim 1 ay olmak üzere ve kemerdeki şişlik her geçen gün daha belirgin oluyor
Pazartesi kontrolüm var o zaman sorucam sma Eminim ödem dicekDoktoruna sordunmu peki ne diyor gözümü korkutun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?