Burun kemerinde şişlik(resimli)

Josqua

… ♥
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
55
2
1
28
Burun kemerim yüzünden burun ameliyatı oldum Bügün 10. Günüm burnumdaki bant çıkartıldı ve çıktıktan sonra yandan böyle şişlikmi çıkıntımı anlamadıgım bir görüntü oldu çok korkuyorum sizce şişlikmi yoksa çıkıntımı

Kemerli gibi duruyor ilginç. Bende oldum ve baktigim hicbir burunda böyle awye raatlamadim acikcasi. Odem de toplamis olabilir. Doktoruna sordun mu?

Kemerli gibi duruyor ilginç. Bende oldum ve baktigim hicbir burunda böyle awye raatlamadim acikcasi. Odem de toplamis olabilir. Doktoruna sordun mu?
Evet sordum ödem o geçicek dedi ama korkuyorum geçmezse die

Ben odemi 6 aydan sonra atlattim. Senin daha 10 gun olmuş. Odemse eger çok normal. Umarım gecer

Ben odemi 6 aydan sonra atlattim. Senin daha 10 gun olmuş. Odemse eger çok normal. Umarım gecer
İnşallah geçer yani şiş oldugnu hisediyorum yenide bant çıktı bandın izleri var hala ama inşallah geçer :)

sizce nasl olmş peki burnum şişlikler falan inince dahada güzel olucaktır degilmi??

Burnun hos duruyor. Biraz kalkik istemissin sanırım ama güzel olmuş güle güle kullan

Burnun hos duruyor. Biraz kalkik istemissin sanırım ama güzel olmuş güle güle kullan
Aslında kalkık falan istemedim doktor kafasına göre yaptı ama sevdim kalkıklıgını çok teşekür ederim :) sizede geçmiş olsn bu arada

Burun ameliyatini ne kadara oldunuz acaba? ve ameliyattan sonra cok aci cektiniz mi?

Bu arada burnunuz gayet guzel gorunuyor odem denen sey 5 6 ayda gecen biseymis ogrendigime gore sislikler inince daha guzel olur

Burun ameliyatini ne kadara oldunuz acaba? ve ameliyattan sonra cok aci cektiniz mi?
1 600 e oldum ameliyat esnasında baygın oldugun için hiç acı hisetmiyosun zaten çıktıktan sonrada çok fazla agrım olmadı gayet iyiydim sadece nefes almak sorun okadar :)

1 600 e oldum ameliyat esnasında baygın oldugun için hiç acı hisetmiyosun zaten çıktıktan sonrada çok fazla agrım olmadı gayet iyiydim sadece nefes almak sorun okadar :)
devlet hastanesi mi ozelde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…