Burun kemiği küçük bebişim

besiktaslikiz1903

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
6
4
1
32
arkadaşlar merhaba burayı uzun süredir takip ediyorum ama bu ilk konum. 22 haftalık hamileyim ikili testim temiz çıktı lakin 20. Hafada girdiğim detaylı ultrasonda bebişimin burnu 5.2 ölçüldü. Normalden küçük dedi ve beni perinatolojiye yönlendirdi. Detaylı ultrasonu yapan da alanında uzmandı. Hatta o gün beni 3 kere aldı ultrasona. 1,5 saate yakın inceledi. Salı günü randevum var çok korkuyorum başına böyle bir şey gelip sorunsuz atlatan var mı? Ayrıca eşimin ilk evliliğinde bi tane çocugunda anne karnında down sendromu teshisi koyulmus bebişi aldırmışlar ister istemez içimi korku kaplıyor :(

Benimde 3lu testim riskli cikti ayrintilida birsey cikmadi. Ne guzel testin temiz cikmis yeryuzune bir bak herkesin burun kemik yapisi bir mi kiminin burnu kocaman kiminin minicik bebeginizin burnu kibar olur can sikcak ne varki ben bile canimi sikmiyorum down sendromlu olursada basim ustune ozel bir cocugum olur bence dar kapsamli bakmayin emin olun bu risk bende daha yuksek. Bebegime gelirsek de minicik bebisimin kocaman burnu var neden mi benimde esimin de burnu buyuk

Benimde 3lu testim riskli cikti ayrintilida birsey cikmadi. Ne guzel testin temiz cikmis yeryuzune bir bak herkesin burun kemik yapisi bir mi kiminin burnu kocaman kiminin minicik bebeginizin burnu kibar olur can sikcak ne varki ben bile canimi sikmiyorum down sendromlu olursada basim ustune ozel bir cocugum olur bence dar kapsamli bakmayin emin olun bu risk bende daha yuksek. Bebegime gelirsek de minicik bebisimin kocaman burnu var neden mi benimde esimin de burnu buyuk
Haklısınız bazen kendime kızıyorum bebişimi de kendimle beraber strese soktugum icin. Hem benim burnum minicik sanırım mercimegimin burnu babasından ziyade anasına benziyor :) ben hareketlerini hissettigim kalp atıslarını dinlemekten deli gibi keyif aldıgım bebişime zaten kıyamam ama ister istemez insanın kafasına takılmıyor degil.

Haklısınız bazen kendime kızıyorum bebişimi de kendimle beraber strese soktugum icin. Hem benim burnum minicik sanırım mercimegimin burnu babasından ziyade anasına benziyor :) ben hareketlerini hissettigim kalp atıslarını dinlemekten deli gibi keyif aldıgım bebişime zaten kıyamam ama ister istemez insanın kafasına takılmıyor degil.
Ne guzel iste kiziniz size benziyor yigenimin burnu nerdeyse yok dencek kadar kucuktu tek kotu yani grip oldugunda burnunu zor temizliyorduk yoksa cok guzel oluyor minicik :)

Back
X