Ayni sorunlar bendede var.. bende bilemiyorum ama ameliyat olmusken hem burun kemigini hemde estetigimi yaptirayim diyorum gerci burnum kotude durmuo ama .. nefes alamiyorum nefret ediyorum artik bu durumdan cok rahatsizim..Merhaba bende burun kemiğinde eğrilik var burundan hiç nefes alamıyorum ayrıca burnumda büyük kemikten dolayı çok hastalanıyorum ama ameliyattan da çok korkuyorum hem de estetik düşünüyorum olanlar varsa bilgi verebilir mi ameliyat sonrası ağrısı çok oluyor diye duydum birde tampon hala kullanılıyor mu acaba? Şimdiden teşekkürler.
Aaa revizyonu neden oluyorsun?Bende yaptirdimrevizyon yaptircam ama o ayri ..
Benim hic agrim olmadi
Aaa revizyonu neden oluyorsun?
Çok üzüldümCanim burrnu yamuk yapmis doktor beySimdi para biriktirme cabasindayim ... hic sorma ..
özelden msj atabilirsin.aynı sorunlardan ameliyat oldumMerhaba bende burun kemiğinde eğrilik var burundan hiç nefes alamıyorum ayrıca burnumda büyük kemikten dolayı çok hastalanıyorum ama ameliyattan da çok korkuyorum hem de estetik düşünüyorum olanlar varsa bilgi verebilir mi ameliyat sonrası ağrısı çok oluyor diye duydum birde tampon hala kullanılıyor mu acaba? Şimdiden teşekkürler.
Hiç korkma allahın izniyle korkmadan gir çık korkarsan eger kortugun olur tabi ki acısı felan olur ama sen dikkat ettikten sonra abartılara kulak asmaMerhaba bende burun kemiğinde eğrilik var burundan hiç nefes alamıyorum ayrıca burnumda büyük kemikten dolayı çok hastalanıyorum ama ameliyattan da çok korkuyorum hem de estetik düşünüyorum olanlar varsa bilgi verebilir mi ameliyat sonrası ağrısı çok oluyor diye duydum birde tampon hala kullanılıyor mu acaba? Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?