T taciss Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2010 64 10 298 3 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi taciss #1 burunmun kenarları 4 ay olucak hala şiş,bu kenar daki şişlilker aşağıya doğrumu iniyor,bana öyle geldide
burunmun kenarları 4 ay olucak hala şiş,bu kenar daki şişlilker aşağıya doğrumu iniyor,bana öyle geldide
yasmin_84 minik kuşum Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 1.628 52 158 Diğer 3 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi taciss #2 taciss .!.: burunmun kenarları 4 ay olucak hala şiş,bu kenar daki şişlilker aşağıya doğrumu iniyor,bana öyle geldide Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım tam olarak nasıl şiş?elini değdirdinde fark edilen mi yok sa bakıdığındamı fark ediliyo?doktoruna sordunmu geçicimi diye?a.s.
taciss .!.: burunmun kenarları 4 ay olucak hala şiş,bu kenar daki şişlilker aşağıya doğrumu iniyor,bana öyle geldide Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım tam olarak nasıl şiş?elini değdirdinde fark edilen mi yok sa bakıdığındamı fark ediliyo?doktoruna sordunmu geçicimi diye?a.s.