Arkadaşlar AQUALİFT DOLGUile araştırma yaparken yabacı sitelerde bu madenin yasaklandığını okudum lütfen dikkat !!! Aşağıda çeviri yaptığım bir kaç yazıyı ekliyorum,
DOKTORLAR göğüsleri olağandışı topaklar geliştirilen ile enjekte edildi bir hastanın sonra tıbbi bir dolgu jel kullanarak durdurmak için uyarmış olduk. The problem was discovered a year after the woman was treated with Aqualift Dermal Filler during a breast enhancement procedure. Kadın
göğüs büyütme işlemi sırasında Aqualift Dermal Dolgu ile tedavi edildikten sonra bir yıl sorun ortaya çıktı.
The Health Sciences Authority (HSA) sent an e-mail to doctors on Dec 7 as a precautionary measure. Sağlık Bilimleri Kurumu (HSA), ihtiyati bir tedbir olarak 7 Ara doktorlar için bir e-posta gönderdi . It told them to stop using existing stocks of the dermal filler immediately and monitor patients who had been treated with it. Bu, dermal dolgu mevcut stokları hemen kullanarak durdurmak ve ile tedavi edilen hastaların izlemek için söyledim . It also told Celeste, the company that distributes the product here, to recall it from the market. Ayrıca piyasadan geri çağırmak için, burada ürünü dağıtan şirket, Celeste söyledi.
yarım yamalak bir tercüme ama yasaklandığı belli oluyor ,
BİR DİĞER YAZI
Aralık 2010: Aqualift Geri Çağırma ™ Dermal Dolgu
Sağlık Bilimleri Kurumu (HSA), Tıbbi Cihaz Şubesi (MDB) Aqualift hatırlama ™ Celeste (S) Pte Dermal Dolgu sağlık profesyonelleri bilgilendirmek istiyorum. Ltd HSA dermal dolgu ile ilgili şüpheli bir muhtemel advers olay haberdar olmuştur. Soruşturma hala devam eden, Aqualift ™ Dermal Dolgu stokları mevcut hekimlerin hemen kullanarak durdurmak ve böyle bir tedavi almış hastaların izlenmesi için tavsiye edilir. HSA Celeste (S) Pte Ltd piyasadan ürün geri çağırma talimatı verdi.