- 3 Ekim 2007
- 3.623
- 975
- 688
rosecum şimdi Estetik Trend in sayfasına girdim evet halen reklamı var aquamid in demek ki satışı var, sevindim ama bunu dr. lar şuan yapıyorlar mı ki sen de yeni aqualift yaptırdığını yazmışsın , sen de yapan dr. bulamadığın için mi aquamid yerine aqualift yaptırmak zorunda kaldın canım yaaa..
Canım merhaba , AQUAMİD dolguyu yaptıramıyaşımın sebebi tamamen farklı :)) Şimdi sana onu yazayım.Benim üst dudağıma ve nazolabial çizgilerime AQUAMİD dolgu yapan doktorum, alt dudağa dolgu yapmak istemedi. .Adam da keçi inadı var.O kendi yaptığını beğendi ama ben sadece üst dudak olunca çok orantısız bulmuştum.Bu nedenle kaç sene böyle gezdim.2 sene önce geçici dolgu teosyeli alt dudakta başka doktorda denedim çok güzel oldu .Benim keçi inatlı doktor alt dudağa geçici bile yapmamakta direndi.Oysa hangi doktor gördüyse alta muhakkak dolgu gerek dediler.Çünkü üst alttan kalın duruyordu ve alt dudak içe kaçmış gibiydi.Ben kendi doktorumun bu inadını hala çözemiyorum ve çok kızgınım.Aquamid her doktor yapmadığı için mecburen daha uzun süren bir dolgu istedim ve aqualift dolguda karar kıldım.Yani bütün sorun , kendi doktoruma gidemeyişim oldu.Ama bu dolgu erirse , adama gidip zorla aquamid yaptıracağım kurtuluşu yok .İyi bir cerrah , iyi bir doktordur ama kendi istemezse hiçbir şeyi yapmaz.Hatta yazın kendisine gitmiştim , orada aquamid yaptığı bir bayan vardı ve benim alt dudağıma yapması gerektiğini o da söyledi.Ama yapmadı ben de bildiğin gibi başkasına yaptırdım.para kazanmak istemiyorsa kendi bilir.Ama dediğim gibi bu dolgu erirse kurtuluşu yok.Bu arada benim 12 yıllık doktorumdur.Bana liposakşında yapmamıştı bende gidip başka doktora yaptırmıştım.Sadece üst gözkapaklarıma hafif bir rötuş yapmayı kabul etmişti .:))) Adam benim hiçbir şeye ihtiyacım olmadığını düşünsede , diğer doktorlar farklı düşünüyor .Neticede , alt dudağa dolgu yapılınca ifadem inanılmaz değişti ve görüntü çok doğallaştı .Eskiden bariz sırıtıyordu .Ben Aquamid dolguyu tavsiye ederim ama kesin tecrübe gerekli.Ben bir ara senin doktorunla görüşmüştüm.Aquamid dolguyu tanımayan bir doktor.Çünkü enjektörle geri alındığını bilmiyor yani maddeyi tanımıyor.Aquamid dolgu düşünürsen kesinlikle bu dolguyu çok iyi bilen bir cerrah olmalı.Benim doktorumda plastik cerrah ve yıllardır bu dolguyu yapıyor.Hatta benim fazla bulduğum bir kısım dolguyu enjektörle geri almıştı .Ama senin doktorun bana bu konuda hiç güven vermedi ve bu nedenle ona yaptırmadım canım.Keşek aqualift dolgu erimese gerçekten inanılmaz doğal bi dolgu ben çok beğendim.Yazıldığı gibi oarada bir doku oluşuyorsa erise bile çok da inmeyecektir.Yani bekleyeceğiz göreceğiz.Çok yeni bir dolgu ,araştırdım uzun vadedeki , olumlu ya da olumsuz etkileri yok.Yani aqualift konusunda biraz denek gibi oluyoruz:))