Radiesse yaptıran arkadaşlar size bir sorum olacak. Yanıtlarsanız çok sevinirim. 1 hafta önce yanağıma uygulanan radiesse memnun kalmadığımı söylemiştim. Doktorumla telefonda görüştüm. Haftata gel bir daha uygulayalım , radiesse uygulandığında % 50 si kalıyor dedi. Bu doğru mudur? Onun için mi memnuniyet verici olmadı sonuç? 2. sorum da şu: 1.5 cc'lik radiesse kaç enjektör ediyor? Benim her 2 yanağım için toplam 2 enjektör kullanıldı.iğne korkumdan dolayı bir de doktora güvendiğimden pakete bakmak hiç aklıma gelmemişti..
Radiesse yaptıran arkadaşlar size bir sorum olacak. Yanıtlarsanız çok sevinirim. 1 hafta önce yanağıma uygulanan radiesse memnun kalmadığımı söylemiştim. Doktorumla telefonda görüştüm. Haftata gel bir daha uygulayalım , radiesse uygulandığında % 50 si kalıyor dedi. Bu doğru mudur? Onun için mi memnuniyet verici olmadı sonuç? 2. sorum da şu: 1.5 cc'lik radiesse kaç enjektör ediyor? Benim her 2 yanağım için toplam 2 enjektör kullanıldı.iğne korkumdan dolayı bir de doktora güvendiğimden pakete bakmak hiç aklıma gelmemişti..
açıkcası bunları okuduktan sonra bana yapılanın radiesse olduğundan şüphe eder hale geldim. neden kutuya bakmadım ki.. Öncesinde radiesse olacak diye konuştuk karara bağladık. Ama o an gelince pakete bakmadım nedense. :26:Yandaki bölümde enjektörü 2 kere doldurdu ve toplamda 1,5 cc uyguladığını söyledi. belki de o başka bir şeydi.
Merhaba,,cumartesi günü Ferruh Bey le randevum var,keşke seninle uzun uzun konuşabilseydim,nasıl yaparız,sana nasıl ulaşabilirim??
slm kızlar
dün dr ferruh bingül'e dolgumu yaptırdım.burun-elmacık kemiği arasına 1,5cc radiesse,alt dudağıma 1cc restylane yaptırdım.yaklaşık yarım saat önce emla kremle uyuşturdular ,dolgu enjekte işlemi sırasında da basınçlı hava ile acımı minimalize ettiler.daha sonra dr bey parmaklarıyla masaj yaparak deri altındaki dolguya şekil verdi.dudak ağrım yok denecek kadar azdı fakat yanağım ağrıdı. şuan şişlik ,morluk var.bir kaç güne geçer tabii.inşallah şişlikler ve morluklar geçtikten sonra ''iyi ki yaptırmışım'' derim..
buarada radiesse süt görünümünde bi dolgu.diğer dolgular ise su gibi şeffaf oluyor.dr beye sordum:
radiesse beyaz ve kristal yapılı olduğu için yanaktaki morlukları açma gibi bi özelliğe sahip mi?
dr bey,bu dolgunun morlukların rengini açmada olumlu yada olumsuz bi etkisi yok,dedi...bilgilerinize..
Evvettttt,,sonunda :)))
Elimde buz torbam ve ben otururken yazıyoruzz:))
Korktuğum kadar şişlik ve morluk yok,hatta çokk güzel oldum benn böyle bile:) Az bir şişlik var tabi, iki noktada da küçük morluk, ama aynaya baktığımda aldığım enerji için değil 2 yıl 2 ayda bir bile razıyım ben bu işleme..
Tamam baştan alıp,uzun uzuunn anlatıyorum, olası sorulara da cevap olsun diye,
Öncelikle personel dahil, doktor bey (Ferruh Bey) mükemmeldi,,tüm sorularıma sabırla,incelikle yanıt verdi, güven duygum pekişti ve geçtik işlemlere,,önce uyuşturucu kremle ,rahat koltuklarda bi yarım saat kadar oturdum,,sonra soğuk hava basıncı eşliğinde, hiç ama hiç canımı yakmayan enjeksiyon işlemi,ardından doktor beyin yanağıma verdiği dolguya masaj..biraz buz torbası,,işte bu kadar..1,5 cc lik Radiesse kullandı ve dudaktan aşağı inen çizgilerime de recytaline (yazılışı bu mu emin değilim şimdi )) ekledi..
Şimdi az bi şişlik ve çok güzel ,gergin,taze ve bence en az 10 yaş genç yanaklarımmm vaarrrrrrr :))))
Haftaya kontrole çağırdı bi de bi güzel,,daha ne olsun :))
Ben,
burada bana ilgi,bilgi,sevgi veren herkese çok ama çokkk teşekkür ediyorum,sevgili ve çok yakışıklı doktoruma ,güzel yardımcılarına da teşekkür etmeden geçemiyorummm:)
Bi de fikrim var, madem Ankara'dayız hepimiz, Ferruh doktorun dolgucuları olarak buluşalım,kaynaşalım bi diyorum:))
Hepinizi öpüyorummm,öpüyorummm,,buz torbamla birlikte gidiyoruummmm:))))
Arkadaşlar, neresi olursa olsun ne kadar tanınmış bir yer olursa olsun, sakın benim düştüğüm hataya düşmeyin. Güvenmeyin. Önce kutuyu görün inceleyin hatta kendiniz çıkartın içinden. çok güvenilir tanınmış bir yer dedim tavsiye edilen bir doktor dedim ayvayı yedim. Keyfini sürmeyi beklerken şimdi kendimi yemekle meşgulüm. bir an önce zaman geçşe de başka bir yerde istediğim ürünü, bilinçli bir şekilde yeniden uygulatsam diye can atıyorum şimdi.
ooooo ben mesajını okuyana kadar sen yaptırmışsın bile:) Güle güle kullan.
Ben varım valla! buluşalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?