Çokkk teşekkürler Mavimmm,,senin sayende karar verebildim ve bu işten gerçekten anlayan bir doktorum oldu,çok da güzel yanaklarım şimdi:))) Botoks da düşünüyorum azz sonra :)) Ferruh Bey'e gözüm kapalı güveniyorum,,s a y e n d e e e e :))) Bu arada mail adresini aldım,yazışırız oradan, hatta buluşur bi kahve içeriz bile :) Öpüyorum seni mavimmmm:))
alın için dolgu yapıldığını hiç duymadım. yazılanlar üst yüz bölgesi için botox der.
şahsi fikrim, biraz daha güzel olmak için risk alınmaz. genel bir uygulama değilse, riskli de3niyorsa ben olsam yaptırmam.
Tabi karar senin. gönlüne göre olsun
Nevince canım sen yaptırdın demek. ben epeydir giremediğim için takip edemiyorum. merak ettiğim bir konuyu da cevaplamışsın; ben de 4 ay önce botox yaptırdım da daha sorunum yok gibi. haziranda da dolgu düşünüyorum, acaba botoxun etkisi geçmeden olur mu diye düşünürken, sen önce botox yapılıp sonra dolgu yapıldığını yazmışsın. anlamadığım; botoxla gerildikten sonra nasıl dolgu yapılabiliyor acaba? sen hyaluronic asit dolgusu mu yaptırdın da 6 ayda erimeye başladı?
bio expander diye bir gençlik aşısı varmış bir çeşit hyluranic asit. Çok daha doğal oluyormuş bununla, deneyen var mı??
kar arasina yapiliyor canim, bana yapildi, ama sirf dolgu yetmiyor, botox ile birlikte yapiyorlar, cünkü ordaki mimik botox ile durudulmazsa, dolgu cabuk eriyor sürekli o bölgede hareket oldugu icin.
bana doktor ilk önce botox enjekte etti kas arasina, bir 5 dakika sonrada dolgu enjekte etti biraz, bayai memnun kalmistim gercekten cizgiden eser kalmamisti. 6 ay oldu yaptirali, yavas yavas etkisi gidiyor sanki, tekrar yaptiricam mutlaka, ama nazolabial cizgime yapilan dolgudan memnun kalmadim hic....
kızlar ızmır de yanak burun arası dolgu ıcın tavsıye beklıyorum nefret edıyorumkendımden yaaa kılo verdıkten sonra yuzum coktu acıldolgu ıstıyrum en hesaplı uygun kım yapar :2:
hic nefret etme kendinden, dolgu yapinca öyle bir dirilik geliyorki yüzüne, aynaya bakasin geliyor sürekli:) yaptirdigin zaman bir oh bee diceksin...dolgunun markasina ve paketin yaninda acilmasina dikkat et benden tavsiye
su an ızmırdeyım canım aslen almanya aslında cıddı cıddı düsünüyorum yaptırayım dıye herkes yuzun cokmus dıyor kılo verdıkten sonra 20 kılo verdım dogumdan sonra haklılarda aslında yasemen güzellık merkezını aradım 400 dolar dedı su aralarda cok sıkışıgım aslında paraya kıyıp versemmı dıyorum bırde ya pısman olursan dıyorumm ner kadar zaman sürüyor dolgu canım bu arada ıvedılıkoı ve samımı cevabın ıcın cok sagol canım
Canım merhaba nasılsın :)) geçen hafta ben de radiesse dolguyu ellerime yaptırdım .Ellerim kilo verdiğim için zayıflamıştı .Sonuç muhteşem oldu.Bu dolgunun kalıcığı 3 yıldan fazla hatta yapılan biyopsilerde 7 yıldır erimediği söyleniyor.Benim doktoeum dolgu erise bile orada yeni doku oluşacağını ve dolgunluğun kalacağını söyledi bilgin olsun.Yani bu radiesse dolgu kollajeni uyarıyor dolgu erirken orada yeni bir doku oluşuyor.Böylece eski haline dönmüyormuş.Buradan seninle kalıcığını tartışalım ve süreci paylaşalım canım .Ayrıca kaş arasın da yaptırdım bakalım ne olacak şu an harika .Öpüyorumseni :))merhaba kızlar sonunda ben de dolgumu yaptırdım radiesse:))))çok mutluyum, şuanda oyuklardan eser kalmadı ama sanırım zaman içinde iner
daha çok yeni olduğu için şişlikte vardır. Dr um % 60 dolgunluk verir demişti.kızlar şuan sonuç harika eşim bile şok oldu, dümdüz olmuş dedi durdu, baştan karşıydı dolgu olayına, şimdi doğru bişey yaptırdın diyor...
Canım merhaba nasılsın :)) geçen hafta ben de radiesse dolguyu ellerime yaptırdım .Ellerim kilo verdiğim için zayıflamıştı .Sonuç muhteşem oldu.Bu dolgunun kalıcığı 3 yıldan fazla hatta yapılan biyopsilerde 7 yıldır erimediği söyleniyor.Benim doktoeum dolgu erise bile orada yeni doku oluşacağını ve dolgunluğun kalacağını söyledi bilgin olsun.Yani bu radiesse dolgu kollajeni uyarıyor dolgu erirken orada yeni bir doku oluşuyor.Böylece eski haline dönmüyormuş.Buradan seninle kalıcığını tartışalım ve süreci paylaşalım canım .Ayrıca kaş arasın da yaptırdım bakalım ne olacak şu an harika .Öpüyorumseni :))
gecmis olsun canim, yaptirmissin rahatlamissin, darisi baismiza insallah:) Radiesse i bende düsünüyorum, Juvaderm den daha uzun etkiliymis. Fiyati ne kadarmis Radiesse in?
Güle güle kullan, umarim uzun süre etkisini görürsün
Canım kalıcılığının uzunluğu doğrudur , çünkü bu madde hayaloronik asit değil .Ben ellerime toplam 6 cc yaptırdım.Yan, 3 cc bir tarafa 3 cc diğer tarafa inanılmaz güzel durdu .Aslında daha önce ellerim böyleydi ama kilo verince bozuldu.Bütün damarlar yok oldu 15 yaşında genç kız eline benzedi.Çok güzel oldu şimdi ben de senin gibi korkuyorum ya erirse diye ....Aslında 3cc her iki ele çok güzel oldu ama ben daha da toplu dursun istedim.Tek enjektör 400 euro aslında pahalı ama doktor çok güzel iş çıkardı ve çok harika bir dpktor.İsmi Fikret Çelik .Doktor adı vermeyi sevmesem de bu doktor hem çok harika bir insan , hem de işini çok iyi yapıyor .İnsani yönü çok güzel insan kendini çok rahat hissediyor .Hiçbir morluk olmadı şişlik olmadı bu kadar güzel dolgu yapan bir plastik cerrah görmedim .Bir ihtiyacım olsa artık ona giderim .Umarım dedikleri gibi dolgu erisede ellerim ve senin çizgiler eski haline gelmez.Yabancı sitelere baktım.Radiesse dolgunun en büyük özelliği doku oluşturmasıymış.Bu harika bir şey.Aynı olay Aqualift dolguda da var aslında ama ne de olsa radiesse FDA onaylı.Diğer dolgular öyle değil.Ayrıca el için önerilen tek dolgu.Doktora gittiğimde direkt olarak radiesse istediğimi dedim.Bilgimden dolayı şaşırdı ama ....hiç rahatsız olmadı ve biligili hastayı sevdiğini söyledi.Çok memnun oldum .Sonra insanı yönlendirmeyen bir doktor her şeyi senin isteğine bırakıyor bu harika bir duygu.Ben inan hayatımda ilk defa bir doktoru burada yazıyor ve methediyorum.Umarım hep böyle gider düşüncelerim.Seni çok öpüyorum.Bilgi paylaşımına devam.Uzun süredir girmiyordum seni görünce girdim:))teşekkür ederim rosecum,iyiyim sen nasılsın, ellerine çok sevindim, eller de yüz kadar önemli kadınlar için tabii,kilo vermenede sevindim bana 3-4 kilo yapıştı veremiyorum bir türlü , evet bu dolgunun dolduruculuğu güzel gibi görünüyor biliyorsun ben tecrübeli değilim ilk defa yaptırdım, daha çok yeni dün yaptırdığım için şu an çok net görmediğimi düşünüyorum açıkçası, dümdüz oldu resmen şuan çooookkk memnunum ama şişliğinde etkisi vardır, birkaç hafta sonra daha tarafsız bişeyler söyleyebilirim..Bana Necdet Bey en az iki yıl dedi, daha uzun olursa harika olur tabiii:))) Ben nazolabial bölgeye yaptırdım..1.5 cc yapıldı...Kaş arasına botox uyguladı..Şimdi korku içinde bekliyorum alnıma da botox verildi kaşlarım kalkmaz inşallah , eğer kalkarsa hemen gel indirelim dedi:))) Daha önce bir kere botox yaptırmıştım kaşlarım inene kadar 1 hafta öyle dolaşmıştımda kabusum oldu o yüzden, başka bir dr a dermotolog du..
Çok belli oluyor kaşlar kalktığında botox maff olurum , gidip indirene kadar işyerinde falan çok belli oluyor..
Burnumdaki çıkıntıyı hatırlıyorsun onu da halletti dr um, umarım oda bir daha ortaya çıkmaz.. Biliyorsun ben de Aqualift yaptırıcaktım, ama bulamıyormuş, radiesse yaparım dedi ok dedim bende ,hatırlıyorsan aqualift dolduruculuğu konusunda da tereddütlerimiz vardı biraz , konuşuyorduk sizinle o dönemde..
Belki bu dolgu daha iyi oldu .. Şimdi bir hafta 10 gün sonra şişler insin sonucu yine paylaşırım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?