• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kıkırdak çıkıntısı (resimli)

gamity

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
22
3
1
Hanımlar merhabalar ameliyat olalı 49gün oldu zaten şekil olarak problemler varken ödem indikçe başka sorunlarım çıkıyor. Burnumun işaretlediğim yeri sert bir top şeklinde ve çıkık sanıyorum burnumun ucuna koyulan kıkırdak belli oluyor. Bu kıkırdak derimi yırtarak dışarı çıkabilirmi? Yoksa zamanla geçermi? Böyle birşey yaşayan oldumu

Eklentiler

• IMG_5113.webp
    IMG_5113.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_5115.webp
    IMG_5115.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_5112.webp
    IMG_5112.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_5111.webp
    IMG_5111.webp
    10 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_5109.webp
    IMG_5109.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_5114.webp
    IMG_5114.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 87
Hanımlar merhabalar ameliyat olalı 49gün oldu zaten şekil olarak problemler varken ödem indikçe başka sorunlarım çıkıyor. Burnumun işaretlediğim yeri sert bir top şeklinde ve çıkık sanıyorum burnumun ucuna koyulan kıkırdak belli oluyor. Bu kıkırdak derimi yırtarak dışarı çıkabilirmi? Yoksa zamanla geçermi? Böyle birşey yaşayan oldumu

Kıkırdak gibi gözüküyor tabikide yırtarak delmez . Zamanla geçeceğini düşünmüyorum .

Allah kahretsin bu doktorları ya gerçekten... Bunlarda bize ceza Allahın verdiğiyle oynarsan olacağı bu her geçen gün intahar etmeye biraz daha yaklaşıyorum 😢

Öyle şeyler söylemeyin sizle zaten konuşmuştuk revizyon düşünüyorsunuz bunlar basit şekilde halledilebilir o zamanda demiştim. Daha yeni olmuşsunuz belki geçer iyileşmeniz bitince düşünün ne yapılacağını

Back
X