Burun kisaltilabilir mi ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Burnumu yuzume gore uzun buluyorum. Uzun burun kisaltilabiliyor mu ?

Canım ben seni gördüm özelden mesajlaştık İnan ki kafana taktığına asla değmez
Insan kafasina takarsa takiyor inan 😞 uzun buluyodum ve kanatlari genisti olduktan sonrada bi degisiklik olmayinca içime sinmiyo foto falan cekinesim gelmiyo aynaya bakasim gelmiyo o kadar aciya zahmete katlanmama degmedi diyorum

Kafanıza takmayın kendinizi olduğunuz gibi sevmezseniz kimse sizi sevmez

Insan kafasina takarsa takiyor inan 😞 uzun buluyodum ve kanatlari genisti olduktan sonrada bi degisiklik olmayinca içime sinmiyo foto falan cekinesim gelmiyo aynaya bakasim gelmiyo o kadar aciya zahmete katlanmama degmedi diyorum

Yapma nolur yandan kemikli aşağı uzayan burnun yok . Kısa kalkık daha mı iyi ?? Bence hiç !

Yapma nolur yandan kemikli aşağı uzayan burnun yok . Kısa kalkık daha mı iyi ?? Bence hiç !
Kisa kalkik daha iyi yuzum minyon kucucuk benim 🤷‍♀️ ben begenmiyom dedikce insanlar ikna etmeye calisiyor ama cidden uzun yani 🙄

Canım o zaman doktora git ama estetik cerraha altın oran vs konuş bakalım ne diyecek , bizi de bilgilendir
Oldugum doktor kendini savunuyor anca bu kadar oldu seninki kalin deri falan dedi. Baska bi doktora gittim 6 ay dolunca bakalim dedi keske 1 seferde olsaydi

Back
X