- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Burnumu yuzume gore uzun buluyorum. Uzun burun kisaltilabiliyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kimse bi sey yazmiyo![]()
Insan kafasina takarsa takiyor inanCanım ben seni gördüm özelden mesajlaştık İnan ki kafana taktığına asla değmez
Sirti uzunburun ucundan kaynaklanan bir uzunluksa kısaltılır ama burun sırtı uzunsa bir şey yapılamaz sanırım
Insan kafasina takarsa takiyor inanuzun buluyodum ve kanatlari genisti olduktan sonrada bi degisiklik olmayinca içime sinmiyo foto falan cekinesim gelmiyo aynaya bakasim gelmiyo o kadar aciya zahmete katlanmama degmedi diyorum
Kisa kalkik daha iyi yuzum minyon kucucuk benimYapma nolur yandan kemikli aşağı uzayan burnun yok . Kısa kalkık daha mı iyi ?? Bence hiç !
Kisa kalkik daha iyi yuzum minyon kucucuk benimben begenmiyom dedikce insanlar ikna etmeye calisiyor ama cidden uzun yani
![]()
Oldugum doktor kendini savunuyor anca bu kadar oldu seninki kalin deri falan dedi. Baska bi doktora gittim 6 ay dolunca bakalim dedi keske 1 seferde olsaydiCanım o zaman doktora git ama estetik cerraha altın oran vs konuş bakalım ne diyecek , bizi de bilgilendir