- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla düzeleceğini düşünmüyorum.sislikler gecsede kusurlar kalıyor maalesef.arkasdalar bu durumda olanlar varmı var ıse sonradan ıyıslesme düzelme gösterdımı büyük bir hayal kırıklıgına ugradım cok güvendım yaptrıdım morelım bozuk suan
Ben devlette oldum.burada hastane yeni açıldı.odaları fln özel hastaneden daha güzel daha büyük ve tek kişilikti odalar.Tabikide kendim bakıcam. Sadece devlette olmanın kötü yani varmi diye bilmek istedim .
Benim o kırdıkları yerde elime sivri kemik geliyordu.dıştan belli değildi elleyince sivriydi orası.doktorum kemiklerini kırdıgımız yer orası düzelecek dedi.nasıl dümdüz olcakki fln diyordum.cidden düzeldi.o kısım ilk zamanlar şşiş oluyor çünkü.Cok saol bılgın ıcın pekı bnm bu yamuk dedıgım yer düzelirmi acaba ama kemık var gübi gelıor keske dzelse depresyona girdim üzüntüden okdr istedım böle sonuc alınca cok üzüldüm bnde devltte oldm ne farke eder doktor doktordur. Sadece konfor acısından daha iyi belkı sizede gevms olsn seklı nasıl oldu güzelmi ?