burun kökü egrılıgı (resimli) aynı durumdakiler buraya

Redbull1907

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
197
12
18
32
arkasdalar bu durumda olanlar varmı var ıse sonradan ıyıslesme düzelme gösterdımı büyük bir hayal kırıklıgına ugradım cok güvendım yaptrıdım morelım bozuk suan

Eklentiler

• 6A9AD45D-0136-4395-9B5D-22DDE8978058.webp
    6A9AD45D-0136-4395-9B5D-22DDE8978058.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 510
Benimki daha da eğri bildiğin sağa bakıyo burnum, 2.ayımdayım düzeliceğini umut etmekten başka çarem yok

Doktor size masaj verdımı bıde düzelme payı varmı ki acaba böle olup düzelen yada masajla düzelen varmı valla aynaya bakmakdan baska bısey yapamıyoruz yapsak bı türlü yapmasak bı türlü anlamadkm gitti nasıl düzelcekse artık ödemle alakalı deıl sanmıorm sızın foto nuz varsa bakabılımym özelden de atabılrsnz

Tam 1 ay oldu tamma da yamuk oldgunu fark etmeden nasıl kapatırlar neden ıkıncı kes olmayı tercoh edelım ko bıkere rıske gırıoz 10 keremı yaptrcaz

Plâstik cerraha neden olmadin sonuçta estetikte dalları . bende olmak istiyorum bütçem devlete yeterli ama devlette olmak ne kadar doğru endişem oluyo

Vallaha iyisidw var kötüsüde ama bnm burnmda skntıda var dı hepsı bır arada cıktı gapan doktr plstık cerrah egıtımı görmüş cok güzel yaptı burnumu seklı güzel yanlardan önden kötü o da egrılıkden

Burunu ilk önce dışarıdan kırıyorlar ççekiç benzeri bir alet ile. Ameliyat videolarını izlersen youtubede görürsün.
Gözlük takınca burnun 2 yanına gözlüğün değdiği yer varya. Tam orlardan 2 yandan önce burnu kırıyorlar dışarıdan.daha sonra içini açıyorlar.
Yani senin şiş dediğin o yer kökü tam kırılan yerler.daha çok yeni 1 ay olmuş.oraların şiş haliyle.bir kaç ay sonra o şişlik inecek ve seni rahatsız eden görüntü düzelecek

Tabikide kendim bakıcam. Sadece devlette olmanın kötü yani varmi diye bilmek istedim .
Ben devlette oldum.burada hastane yeni açıldı.odaları fln özel hastaneden daha güzel daha büyük ve tek kişilikti odalar.
Doktorum iyiydi zaten memnun kaldım.hastanede cok iyiydi. Hastane yeni açıldığı için hemşireler genç ve hepsi güler yüzlüydü. Gerçekten çok çok çok ilgilendiler.Hemşireler sürekli geldi gitti ağrın var mı ağrı kesici takalım mı diye sordular.ağrım yok dedim ağrı kesici istemedim. Sürekli ilgi alaka ve temizlik gerçekten 10 numaraydı hastanede.özelden hiçbir farkı yoktu.tek kişlikk oda ,banyosu, refatçı içinde yatak. Yani hem ameliyattan hem de hastaneden çok memnun kaldım.
Şişlik ve morluk sormuşsun ilk dört beş gün mutlaka oluyor o.sonra geçiyor.
Bu arada ben ameliyattan aşırı derecede korkuyordum.hiç ağrım sızım olmadı.evde hiç yatmadım.hep gezdim dışarıda.evdede hiç agrım kanamam olmadı. Bu arada benim Burnumun içinde tampon yoktu hiç boştu. Belki de o yüzden ağrısız rahat geçti.tampon silikonda olsa ağrı ve baskı yapıyor sanırım. Tamponsuz ameliyat yapan bir doktor bulursanız daha rahat olur.Bunca yıl korktuğuma hhiç değmemiş Keşke daha önce olsaydım dedim

Cok saol bılgın ıcın pekı bnm bu yamuk dedıgım yer düzelirmi acaba ama kemık var gübi gelıor keske dzelse depresyona girdim üzüntüden okdr istedım böle sonuc alınca cok üzüldüm bnde devltte oldm ne farke eder doktor doktordur. Sadece konfor acısından daha iyi belkı sizede gevms olsn seklı nasıl oldu güzelmi ?

Cok saol bılgın ıcın pekı bnm bu yamuk dedıgım yer düzelirmi acaba ama kemık var gübi gelıor keske dzelse depresyona girdim üzüntüden okdr istedım böle sonuc alınca cok üzüldüm bnde devltte oldm ne farke eder doktor doktordur. Sadece konfor acısından daha iyi belkı sizede gevms olsn seklı nasıl oldu güzelmi ?
Benim o kırdıkları yerde elime sivri kemik geliyordu.dıştan belli değildi elleyince sivriydi orası.doktorum kemiklerini kırdıgımız yer orası düzelecek dedi.nasıl dümdüz olcakki fln diyordum.cidden düzeldi.o kısım ilk zamanlar şşiş oluyor çünkü.
2 aya düzelir cok değişir.
evet şeklimden çok memnun kaldım bende canım yüzüme uyumlu bi burnum var şuan

Benim burnum ilk ameliyatta s harfi olmuştu revizyonda yükseltildi ve koku eğri duruyor 11 ay oldu hala eğri

Back
X