B Ben_bety Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 156 27 98 29 23 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ben_bety #1 Her doktor başarılı sonuç elde edemiyor burun kökü yüksek olunca. Bu durumda olup ameliyat olup memnun kalanlar kalmayanlar fikir belirtebilir mi?
Her doktor başarılı sonuç elde edemiyor burun kökü yüksek olunca. Bu durumda olup ameliyat olup memnun kalanlar kalmayanlar fikir belirtebilir mi?
FalcoJeanny 👠 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2022 2.654 5.310 78 24 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ben_bety #2 Ben_bety .!.: Her doktor başarılı sonuç elde edemiyor burun kökü yüksek olunca. Bu durumda olup ameliyat olup memnun kalanlar kalmayanlar fikir belirtebilir mi? Genişletmek için tıkla... Burun kökünün yüksek olması bence çokta problem değil,önemli olan kalın derili olmamaniz.Radiksi indirmekten çok daha zor kalın deri.
Ben_bety .!.: Her doktor başarılı sonuç elde edemiyor burun kökü yüksek olunca. Bu durumda olup ameliyat olup memnun kalanlar kalmayanlar fikir belirtebilir mi? Genişletmek için tıkla... Burun kökünün yüksek olması bence çokta problem değil,önemli olan kalın derili olmamaniz.Radiksi indirmekten çok daha zor kalın deri.
B Ben_bety Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 156 27 98 29 24 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ben_bety #3 Nilda3434 .!.: Burun kökünün yüksek olması bence çokta problem değil,önemli olan kalın derili olmamaniz.Radiksi indirmekten çok daha zor kalın deri. Genişletmek için tıkla... Yüksek kalınca sonucu beğenmiyorum kalın mi ince mi olduğunu nasıl ayırt edebilirim?
Nilda3434 .!.: Burun kökünün yüksek olması bence çokta problem değil,önemli olan kalın derili olmamaniz.Radiksi indirmekten çok daha zor kalın deri. Genişletmek için tıkla... Yüksek kalınca sonucu beğenmiyorum kalın mi ince mi olduğunu nasıl ayırt edebilirim?
B Ben_bety Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 156 27 98 29 27 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ben_bety #4 Piezoyla ameliyat olan var mı burun kökü yüksek olup?
B Ben_bety Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2018 156 27 98 29 28 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ben_bety #5 Ne zormuş bu süreç. Fotoğraflara bakmaktan, araştırmaktan midem bulandı artık
FalcoJeanny 👠 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2022 2.654 5.310 78 28 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ben_bety #6 Ben_bety .!.: Piezoyla ameliyat olan var mı burun kökü yüksek olup? Genişletmek için tıkla... Piezo daha kontrollü kemiği şekillendirdiği icin radiks indirmede daha iyi olduğunu söylüyor çoğu doktor.
Ben_bety .!.: Piezoyla ameliyat olan var mı burun kökü yüksek olup? Genişletmek için tıkla... Piezo daha kontrollü kemiği şekillendirdiği icin radiks indirmede daha iyi olduğunu söylüyor çoğu doktor.