• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kuruluğu yaşayan

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.754
1.206
63
Başarısız bir burun estetigim var biliyorum gündüzde kuruyor ama aynı sorunu yaşayan var mı merak ediyorum. Geceleri burun deliklerim iyice küçülüyor yani resmen ödemli gibi oluyor nemlendirici sürsem de yatmadan önce serumla rahatlatsam da yok. Sanki bir de balgam var gibi burnumdan ağzıma inen rahatsiz edicilik gecmiyor ya. Mukozası bozuldu burnumun. Kuruyor sürekli mukoza yapısı farklılaştı. Burnumda destek yok alttan kaldırınca daha iyi nefes alıyorum resmen

Aynisini yasiyorum 9 ay oldu benim eskiden daha rahat nefes aliyordum. Burnum surekli tikali. Mukoza uretiyor ama tikaniyor surekli temizlemem gerekiyor. Eskiden daha nemliydi bilmiyorum cozumu nedir. Gittigim doktorlarda bir sorun olmadigini soyledi yani ben farkediyorum bir sorun var cunku onceki burnumun yapisini biliyorum. Geceleri yatarken daha nefes aliyorum ama genel olarak burnum tikali. Ama sebebi asiri kucultme artik iceride ne yapildi bilmiyorum yapisi cok degisti. Nefes alirken surekli ses geliyor tikanik gibi onceden bombos hava alirdim ses falan duymazdim. Yapamiyorlar iste keske yapmasa bunlar estetik falan.

Back
X