I
incikuboncik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi incikuboncik
-
arkadaşlar bu olayı suan ben yasamaktayım 7 yıl önce amlelıyat olmustum adanada..sua burnumun ucu düştü..düşme olayını şöyle anlatayım 1 yıldır cekıyorum zatende bu yaz inşallah amelıyat olacagım..sıkılmazsanız okuyun..burnumun sağ tarafı uç kısmı çöktü iç kısımdan kapandı o taraftan nefes alamıyorum o dusen et kısmı sureklı içten hep yara oluo sureklı kabuklu dıstan helee sinir oluyorum resmen o sağ uç kısmım cukur burnumda sağa tarafım delıgı kucuk soltaraf buyuk duruo cok kotu durumdayım ya delı olacam ben yanıya zaten ılk acıldıgındada benı8m burnumun ust kısmını doktor cok inceltmıs oymus ortadan ıtıbaren burnum cıkıktı kargamel duruo yane yandan offff offffffff
bu konuda bilgisi olan lütfen yazsin benim burnum ameliyatta bana göre fazla kaldirilmis ve genis bi burun ucum vardi oda biraz fazla sivriltilmis acaba ikinci ameliyatla eski haline getirilirmi lütfen bisey bilen yazsin ....
Ben ikinci ameliyatimi oldum ve burun ucum yine dustu sivri oldu(( ya ucuncu ameliyatida olmak istemiyorum biktim artik o degilde millet diyecek bu kiz estetik hastasi olmus anlamiyorlar basarisiz gectigini!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?