- Konu Sahibi gizem_2009
-
canım bende şimdi resim ekledim sende konuyu yeni başlatmışşın istersen benim resimlere bak sargılarım bugün çıktı son halini çektim ve ekledim bu arada bugün 9.günüm:))
opuyorumnanaktan
tsk ederim canim ameliyat oncesi kaygilar morluklar olursa 12 gunden geciyor sanirim demi bu arada baktim resimlerini goremedim canimopuyorumnanaktan[/QUOd
canım benim morluk çok az oldu 4.günde en fazla olduğu zamandı ondan sonra tamamen geçti tabi kişiden kişiye değişiyo birde benim ki estetik operasyon değildi septoplastiydi ama haliyle bu operasyondan sonrada şekli değişti:))
opuyorumnanaktan
tsk ederim canim ameliyat oncesi kaygilar morluklar olursa 12 gunden geciyor sanirim demi bu arada baktim resimlerini goremedim canimopuyorumnanaktan[/QUOd
canım benim morluk çok az oldu 4.günde en fazla olduğu zamandı ondan sonra tamamen geçti tabi kişiden kişiye değişiyo birde benim ki estetik operasyon değildi septoplastiydi ama haliyle bu operasyondan sonrada şekli değişti:))
aa çok hoşumsu olmuş böle doğal moğal olmuş yaneopuyorumnanaktan güle güle kullan canım
gizem_2009 benimde fotolarım albumde var bakabılırsın vereliniortak
aa çok hoşumsu olmuş böle doğal moğal olmuş yaneopuyorumnanaktan güle güle kullan canım
yapilan emek guzel olmazmi yane sonuncda eski burunla alakasi yok demi amam ameliyat olmadan once bayagi bir kaygilaniyosun ya olmazsa benimkisini kotu yaparsa ters birsey olursa devamli bu sorular oluyo kafanda benim fotolari merak etmemdeki amac kiminin 6 veya 7 gunde morluklari olmuyo benim dikkatimi cekti kimin ise morluklar var
sislik illaki olacak cunku bayagi bir ugrasiyo doktor marangoz gibi amam sonuncda seninkilerde cok hos olmus gule gule kullan sekerimopuyorumnanaktan
ya senin resimlerinin hepsinin yanınaallah nazardan korusun
ya senin resimlerinin hepsinin yanınaallah nazardan korusun
teşekkürler canım inşallah sende alçıların alındıktan sonra aşık olursun burnuna hihoyyyt
teşekkürler canım inşallah sende alçıların alındıktan sonra aşık olursun burnuna hihoyyyt
oyyy zaten çileksin valla yerim kız seni inaşallahhhh allahım :Saruboceq:
sağol canım valla delirecem meraktan artık şişliklerde yok şimdi sabırsılıkla açılmasını ve makyaj yapabileceğim zamanı bekliyorum :kedi:
oyyy zaten çileksin valla yerim kız seni inaşallahhhh allahım :Saruboceq:
sağol canım valla delirecem meraktan artık şişliklerde yok şimdi sabırsılıkla açılmasını ve makyaj yapabileceğim zamanı bekliyorum :kedi:
öncesini merak ediodun koydum cnm bakabılırsın,bence makyaj yapmaya başla yaa benim fotomu görmedinmi suratımda alçı burnumda kan dudağımda ruj zemuszemus
öncesini merak ediodun koydum cnm bakabılırsın,bence makyaj yapmaya başla yaa benim fotomu görmedinmi suratımda alçı burnumda kan dudağımda ruj zemuszemus
canım yeni gördüm kusura bakma geç olmuş ama
canım fondoten falan sürebiliyormuydun hani derisi hassas ya benim 1 yıl önce sivilce problemim vardı tedaviyle atlattım yeniden olurmu diyede düşünüyorum şimdi cilt hassaslaştığı için
senin özellikle şu saçlarının dalgalı olduğu fotoya bayıldım opuyorumnanaktan kızoğlum var hee bitane bak düşün büyüyünce pilot olucakmış seni alayım kolayca oranı buranı incelerim burdan zor oluyor delikafadulden
gözlerinde süper lens bölümündede görmüştüm aynısından benimde var ama bende çok damarlı duruyor ya birileriyle çok yüzyüze bakmıcam zamanlarda takıyorum anca
albümüme yeni resimlerimi ekledim arkadaşlar bilginize :))
çok güzel çıkmışsın canım tabi insan burnunu beğenince çok foto çektiriyor :çok üzgünüm:
sağol canım :1hug: hiç sorma ya çektikçe çekesim geliyor :dance:
benim hiiic gelmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?