Burun(resimli)

Hem estetik doktoru hem mikrocerrahi uzmanı olan Ege Ünv hastahanesinde Prof Yiğit Özer Tiftikçioğlu
ben henüz ameliyat olmadım randevu aldım yakında görüşeceğim ,
http://www.posta.com.tr/kesilen-cinsel-organi-12-saat-sonra-yerine-dikildi-haberi-285275
kopan bir uzvu 12 saat sonra mikrocerrahi yöntemi ile yerine dikebilmiş yani reconstructif cerrahi konusunda başarısını ispatlamış bir doktor .
facebook'ta hastalarının açtığı bir grup var, grupta kendi de aktif resimleri gönderebilirsiniz , ünv hastahenesi olduğu için ücret de özele göre daha düşük olabilir .

Yakup avsar mi? Gidipte hayatinizi karartmayin. Burnumu yapamadi mahvetti ve simariklik yapiyorsun diye beni kovdu, baska doktorlara gosterdigimde bu nasil burun dedi. Uzerine 2 ameliyat daha oldum. Ameliyat psikolojik bir is, yaninda olmayan para icin yapan doktor ise yakup avsardir. Uzak durun hayatinizi karartmayin.

Ya başkasının burnunu güzel yapan doktor bizimkinide iyi yapacak diye bir şey yok iyice araştırın gidip konuşun emin olun içinize sinen doktor kötü olma ihtimali pek yok yeter ki güven olsun çok paraya değil doktora güven önemli .bu konuda herkes çok dikkatli olsun

emre ilhan,barış çakır ve güncel öztürk iyi doktorlar ama istenilen fiyatlar oldukça yüksek geçen yıl 3.ündende fiyat aldım 20.000 tl'nin üzerindeydi bu yıl 30.000 olmuştur. daha makul fiyatlara iyi doktor araştırıyorum.
barış keklik ve hakan gence daha fiyat bilgisi almadım ama yakın zamanda görüşmelerim olacak sizdende varsa ameliyat olan fikirlerinizi alabilirim :) martta ameliyat olmayı planlıyorum

emre ilhan,barış çakır ve güncel öztürk iyi doktorlar ama istenilen fiyatlar oldukça yüksek geçen yıl 3.ündende fiyat aldım 20.000 tl'nin üzerindeydi bu yıl 30.000 olmuştur. daha makul fiyatlara iyi doktor araştırıyorum.
barış keklik ve hakan gence daha fiyat bilgisi almadım ama yakın zamanda görüşmelerim olacak sizdende varsa ameliyat olan fikirlerinizi alabilirim :) martta ameliyat olmayı planlıyorum
güncel bey 4 bin euro istiyordu sanirim. Watsaptan bilgi almistim.

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Revizyon ameliyatları ilk estetik ameliyattan daha önemli o yüzden mutlaka emin olduktan sonra yaptırın.. Ben Süreyya Şeneldir e estetik olmuştum gerçekten çok başarılı bir doktor, revizyonu yapıyor mu bilmiyorum isterseniz onunla da bir görüşebilirsiniz.. Moralinizi bozmayın muhakkak gönlünüze göre olacaktır..
benim burnumu mahvetti süreyya şeneldir

Benim de burnumu mahvetti... revizesini de yapmamak için direndi yıllarca... üzerine hayatımda hiç baş ağrısı olmazken ameliyat sonrası şiddetli baş ağrılarım oluştu. Üzerine de sanırım burun içindeki etlerle de oynadı ki, duş alırken genizimden aşağı duş suyu akıyor.

Eskiden yaşadığımız olumsuzlukları yazdığımızda sildiriyordu buradan, köşe kapmaca oynamıştım bu platformdakileri uyarmak için ama nafile... bakalım bu yazım silinecek mi?

Back
X