Burun(resimli)

Insanlar nasil istiyorsa, oyle yapiyordur ama. Zaten onemli olan da bu. Hasta ne istiyorsa onu karsilamali bence doktor. Ha ben soylediklerinize katilmiyorum, operasyonlari gayet basarili bence. Dogal isteyene de dogal burun yapiyordur elbet. Zaten kendisininde burnu dogal. Dogalligi bozmaya merakli olsa, kendi de ameliyat olurdu herhalde.
Dediginizi dusundum zaten belki hastalar oyle istiyordur dedim ama instagram sayfasinda baktigim burunlarin neredeyse hepsi oyle duruyor.Burun deliklerine de onem veriyorum ben.Bana gore oyle geldi.Tabi zevk meselesi.

Dediginizi dusundum zaten belki hastalar oyle istiyordur dedim ama instagram sayfasinda baktigim burunlarin neredeyse hepsi oyle duruyor.Burun deliklerine de onem veriyorum ben.Bana gore oyle geldi.Tabi zevk meselesi.
:KK48: bende bu konudan sonra instagram hesabina baktim. :KK48: Aynen zevk meselesi tabi. Ama boyle miniminnacik burna bayilan kadin sayisi cok fazla. Sanirim bende onlardan biriyim. :KK48:

Estetik burun ameliyatlari ile ilgili bolume bakin.. detayli arastirin enine boyuna, oyle ameliyat olun.. ben ilk fotorafi estetiksiz zannetmistim, ama ikiside estetikliymis..

Tanıdığım en iyi iki doktor var. Biri istanbulda Teoman Doğan. drteomandogan yazarak instagram'da bulabilirsiniz hesabını. Yaptığı işlemlerin öncesi/sonrası hallerini paylasıyor zaten fikir sahibi olmanız zor olmaz.Ve bence estetiğin en iyisi kendisi ama fiyatınında yüksek olduğu kanaatindeyim. Bursa'da da Alper Bayraktar. İyi ilgili bir doktor. Onunda hastaları her zaman memnnundur. Onun fiyatı ise tabiki teoman hocaya göre daha azdır.

1. fotoğrafta açıkçası beğenmedim
ama çok yakından ve flaşlı halde benim burnum da Öyle çıkar herhalde. Ama ikinci resimde beni çok rahatsız eden bir şey yok sadece yanları biraz büyük geldi gözüme. asıl Önemli olan işlevini yapması

Geçmiş olsun öncelikle.

Merak ettiğim doktorun ne açıklama yaptı burnun icin? Kıkırdak erimesi mi, burun kanadı çökmesi mi, kemik eğriliği mi neymiş yani deformasyon sebebi? Revizyon icin çok iyi bir doktor bul gerekirse bütçenin üzerine ekleyene kadar bekle. Gerçi 5000 de az bir bütçe değil çok iyi araştır, moralinide bozma halledilemez bir durum değil..

ya barış çakır ya da güncel öztürkü düşünebilirsin.Hersey düzelir merak etme.
Bende Baris Cakir'i tavsiye edecektim fakat Baris Bey'den randevu almanin cok zor oldugunu sitede bazi uyeler belirtmisti.Kac ay sonraya veriyorlarmis.Kesinlikle en iyi burun ve revizyon ameliyati yapanlardan başı çekiyor diyebilirim bence.Lakin 5 bin lira harcayabilirim diyor konu sahibi.Baris Bey bir burunu 9 - 10 binden asagi yapmiyor ve revizyon ameliyatlari daha da pahali oluyor.

Ameliyat sonrası böyle oldu.bu durumda olup revizyon sonrası burnu düzelen var mı? Kime ameliyat oldu?
hangi şehirdesin.İzmirde Çiğlide Ekol kulak burun boğaz var orda Dr.Selçuk Halıcıoğlu var tavsiye ederim.çok yi bir dr.özelleiklede ameliyatlarda eli çok iyidir.ben eşim ve ablam ona olduk.

KK albümünde gördüğüm kadarıyla Emre İlhan ve Muhammet Dilber hem doğal hem de küçük burunlar yapıyor. Fiyat konusunu yaptıran arkadaşlar söyler size

bence biraz para biriktir 8-10 bin e güzel bir revizyon cerrah bul 5 bin e nasıl bi revizyon yapabilir lerki canım acele etme para biriktir gerekirse emre ilhana ol derim 3. Kez uğraşmaktan iyidir?

Off ya benim ilerde böyle olacakmış şiş hali bile korkutuyor Allah bunları yapan doktorlarının kahretsin beceremiycekse açtığı gibi kapatsa ya ne gerek var risk alıp mahvediyorsun hem maddi hem manevi ruhsal bunalımdan geçiyorsun Allah yardimcin olsun insallah iyi olmuştur benimde iyi olur.

geri baktim burnuna. Aslinda doktor yanlis yapmis. Ismi verebilirmisin? (Bizde kotu doktorlara gitmeyelim)

yakup avşar ile görüşün, mükemmel estetik operasyonlar yapıyor, durumunuzu anlatırsanız fiyatta yardımcı da olacaktır
Revizyon düşünüyorum ben de ama Yakup Avşar çok pahalı cidden. Acaba yardımcı olur mu ki durumumu anlatsam? Gerçi anlatsam kesin hak verir de fiyatta indirime gitmese de anlarım malum hayır işi değil neticede lüks bir şey bu da. Ama çok isterdim ona ameliyat olmayı :(

Back
X